Wordt 2023 het jaar van De Ontmaskering?

Datum:
 • maandag 2 januari 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het past bovendien ook perfect in het plan van het WEF om al onze bezittingen tegen 2030 af te nemen.

   


  Robin de Boer  2-1-2022


  Wordt 2023 het jaar van De Ontmaskering?

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 03:21

  Auteur en ondernemer Steven Arrazole de Onate van het kanaal Compleetdenkers is er quasi 100 procent van overtuigd dat de vrijheidsberovende maatregelen die ze ons de volgende jaren nog zullen trachten door de strot te rammen, allemaal zullen falen.

  “We gaan hier echter wel iets voor moeten doen, want onze tegenstanders die deze maatregelen willen doorvoeren, hebben een enorme hoeveelheid geld en macht ter hunne beschikking. Wij hebben echter creativiteit én menselijkheid en met die twee wapens kunnen en zullen we de strijd uiteindelijk nog relatief makkelijk winnen,” schrijft hij op zijn website.

  Arrazola de Onate wenst dat 2023 het jaar wordt van De Ontmaskering. “Ik ben immers van mening dat de mensen die ons de afgelopen jaren onterecht hebben opgesloten moeten gestraft worden indien zij dit bewust hebben gedaan met een andere agenda dan onze volksgezondheid.”

  In 2023 gaat dit allemaal bovenkomen

  De premiers van België en Nederland wisten al heel vroeg dat de coronaspuiten geen oplossing boden en ze wisten ook zeer goed dat de maatregelen die ze namen totaal ongrondwettelijk en helemaal niet nodig waren, schrijft hij.

  “Ze wisten echter ook zeer goed dat ze door zowel Big Tech als de media, ondertussen de regimepers, gingen geruggesteund worden. Dit werd allemaal netjes op voorhand uitgetekend en bedisseld door hun goede vrienden tijdens Event 201 dat plaatsvond in New York in oktober 2019. Deze werd georganiseerd door het Johns Hopkins Center for Health Security, de Bill & Melinda Gates Foundation en het World Economic Forum (WEF). De laatste van deze drie is overigens, naar mijn mening althans, het grootste gevaar voor onze toekomstige vrijheden aangezien hun wereldvreemde Duitse voorzitter enerzijds een heel aantal wereldleiders (waaronder ook Alexander De Croo en Mark Rutte) in zijn broekzak heeft zitten en anderzijds ook een wel zeer goed uitgewerkt plan voor 2030 heeft neergepend.”

  “Alexander en Mark en nog een heel aantal ministers der Lage Landen hebben overduidelijk boter op het hoofd en in 2023 gaat dit allemaal bovenkomen,” voorziet Arrazola de Onate.

  Past perfect in het plan

  Hij wenst ook dat in 2023 eindelijk eens wat meer mensen de klimaatangst gaan doorprikken. “Ik weet zeker dat er bewust angst gecreëerd wordt om dit gegeven te kunnen misbruiken voor andere doeleinden. Het past bovendien ook perfect in het plan van het WEF om al onze bezittingen tegen 2030 af te nemen.”

  Daarnaast wenst hij dat mensen steeds vaker met cash geld zullen betalen. “Dit zal immers nodig zijn om de kracht van de toekomstige Central Bank Digital Currency (CBDC) te kunnen reduceren. Ik twijfel er niet aan dat onze vrienden van het WEF deze digitale munt er ergens dit jaar al wel zullen kunnen doorduwen in Europa, ze hebben dan ook genoeg regeringsleiders in hun broekzak zitten.”

  “Mocht het dit jaar nog niet het jaar van De Ontmaskering worden, dan kan je er gewoonweg toch een schitterend jaar van maken want niemand anders bepaalt jouw geluk. Enkel jij!” benadrukt Arrazola de Onate.  0 reacties :

  Een reactie posten