Uitvaartcentra in volledig gevaccineerd Noorwegen ‘overspoeld’ met lijken – Vaccinatiedoden worden opgeslagen in garages

Datum:
  • maandag 23 januari 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Begrafenisondernemingen in het volledig gevaccineerde Noorwegen worden overspoeld met gevaccineerde lijken als gevolg van het stijgende sterftecijfer in Noorwegen.


    23-1-2023


    Noorwegen is een van de zwaarst gevaccineerde landen ter wereld: de gemiddelde Noor heeft meer dan twee COVID injecties gekregen.

    Volgens de plaatselijke krant Dagblad Trondheim is het aantal mensen dat begrafenisdiensten nodig heeft in de stad Trondheim in Midden-Noorwegen de afgelopen twaalf maanden dramatisch gestegen.

    Lars Svanholm, algemeen directeur Trondheims grootste begrafenisonderneming, Svanholm & Vigdal Gravferd, heeft gezegd dat de begrafenisonderneming in haar honderdjarige geschiedenis nog nooit zoiets als het huidige aantal sterfgevallen heeft gezien, meldt Newspunch.

    “Het is een duidelijke stijging, en we hebben zoiets in vier generaties niet meegemaakt,” vertelde Lars Svanholm aan Dagbladet.

    Svanholm meent dat de uitvaartonderneming dit jaar 30 procent meer sterfgevallen heeft gezien dan vorig jaar. “We hebben niet zo’n toename gehad sinds het bedrijf in 1922 begon,” zei Svanholm tegen de lokale tv.


    De voortdurend hoge vraag heeft ongewone gevolgen gehad voor Svanholm en de 26 medewerkers van het bedrijf.

    “Voor ons heeft het tot enorme uitdagingen geleid, van de capaciteit van koelruimtes tot de toegang tot ceremoniezalen, dus er is enige wachttijd geweest voor overlevenden,” zegt Svanholm.

    Soms was de vraag zo groot dat ze gebruik moesten maken van garages en andere noodoplossingen zoals koelruimtes. Dit was voorheen alleen gebruikelijk bij acute crises.

    “We zijn voorbereid op een crisis als er in korte tijd veel doden vallen. Bij vliegtuigcrashes en andere grote ongelukken wordt het gebruikt, maar nu hebben we het ook moeten gebruiken bij gewone sterfgevallen,” zegt Svanholm. “Ik denk niet dat de piek is bereikt.”


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen

    Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

     

    DissidentNL

    0 reacties :

    Een reactie posten