Schokkend (of niet): anti-gasfornuizen campagne komt vandaan bij het... WEF

Datum:
 • vrijdag 13 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Het zal helemaal niemand verbazen die ook maar een beetje oplet, maar wat blijkt?


  Michael van der Galien 13-1-2022


  Die hele anti-gasfornuizencampagne die we nu zien in Europa én Amerika komt uit de koker van het World Economic Forum. Precies een jaar geleden kwamen ze met een video over dit onderwerp... en over ongeveer een week vindt de WEF-vergadering in Davos plaats.

  De afgelopen dagen hebben we gezien dat er 'vanuit het niets' een aanval plaatsvindt op gasfornuizen. Dit gebeurt zowel in Amerika als in Europa. Gasfornuizen zouden voor astma bij kinderen zorgen (daar is geen wetenschappelijk bewijs voor; het is allemaal gebaseerd op een leuke, verzonnen 'berekening', niet op onderzoek naar de daadwerkelijke effecten van gasfornuizen op de luchtwegen van kinderen).

  Nou, er zijn mensen die denken dat ze wel weten waar dit vandaan komt: van het WEF. Zo laat de Amerikaanse opiniemaker Jack Posobiec weten: "Worden we werkelijk geacht niet te zien dat die anti-gasfornuizencampagne precies een week voor de start van de WEF-top in Zwitserland is begonnen? Davos heeft duidelijk bevelen doen uitgaan."

  Schokkend (of niet): anti-gasfornuizen campagne komt vandaan bij het... WEF

  Natuurlijk is de reactie daarop van normale mensen: 'Wappies! Hoe kun je dat nou denken! Wat heeft het WEF hier nou mee te maken!?!?!'

  Umh, nou, best veel. Want wat blijkt? Op 15 februari 2022 heeft het WEF een grote video online gezet met als titel: "Waarom gasfornuizen een risico vormen voor ons en de planeet."

  Nee. Dat is geen grap. Kijk maar.

  Werkelijk álle talking points die de media deze week naar ons hoofd hebben gegooid worden al gemeld in die video. Van hoe slecht het zou zijn voor het klimaat ('thuiskoken produceert net zoveel stikstof als 500.000 auto's!) tot de zogenaamde schade voor de gezondheid ('zorgt mogelijk voor 'irritatie in de longen').

  Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden

  Het begint onderhand wel héél opvallend te worden dat werkelijk elk punt dat eerst "geopperd" wordt door het WEF, daarna klakkeloos wordt overgenomen door politici én de media. Je gaat bijna denken dat het WEF een enorme vinger in de pap heeft en in grote mate het beleid bepaalt van verschillende overheden, zeker in het Westen.

  Maar nee, dat zal niet zo zijn. Want dat is natuurlijk 'samenzweringsdenken,' en dat is - aldus de NCTV en de kartelpartijen - heel 'gevaarlijk'!

  Volg mij op Twitter.

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!


  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten