Schokkend laboratoriumonderzoek van COVID-vaccins

Datum:
 • maandag 2 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Eindelijk heeft een onbevooroordeelde patholoog een vaccin in het lab genomen om aan te tonen wat precies de oorzaak is van "het mysterie van de rubberachtige stolsels".


  2-1-2022


  Op 12 december 2022 publiceerde The Highwire¹ een fascinerend en schokkend laboratoriumonderzoek naar de COVID-injecties. Del Bigtree begint met een overzicht van enkele van de vele vermeende bevindingen van organisaties die de prikken met verschillende technologieën hebben onderzocht. Zo beweren sommigen grafiet te hebben gevonden in de flesjes, terwijl anderen iets hebben ontdekt wat lijkt op nanotechnologie en parasieten, schrijft Dr. Joseph Mercola.

  “Sommige daarvan hebben we hier behandeld en andere niet,” zegt Bigtree. “Een deel ervan is dat ik niet graag iets aanpak waarvan ik niet weet waar de informatie vandaan komt ….

  Ik vertrouw deskundigen niet alleen omdat ze zeggen dat ze een deskundige zijn. Ik wil de wetenschap zien, ik wil het bewijs zien, ik wil zien hoe het gedaan wordt… Dus nam ik contact op met Dr. Ryan Cole, een patholoog die mij bewezen heeft dat hij onberispelijk is in zijn werk. Hij is onbevooroordeeld.

  En ik zei: “Wil je me een plezier doen? Kunnen we deze vaccins te pakken krijgen? Ik wil in het laboratorium komen. Ik wil het met mijn eigen ogen zien. Kunnen we wat camera’s meenemen en een echt onderzoek doen?””

  Het mysterie van de rubberachtige stolsels

  Cole stemde toe, en dat opgenomen onderzoek is wat u ziet in de video hierboven. Cole laat eerst zien hoe sommige van de witte rubberachtige stolsels er onder de microscoop uitzien, en toont op dia’s de verdeling van spike-eiwit in verschillende weefsels.

  Een aantal balsemers heeft gemeld dat ze deze draderige, rekbare objecten uit overledenen hebben gehaald die de prik hadden gekregen, en ze zijn anders dan alles wat ze ooit eerder hebben gezien. Cole is het ermee eens dat deze stolsels iets geheel nieuws zijn.

  Cole beschrijft de witte elastische stolsels als “een amyloïde-achtig materiaal” dat wordt veroorzaakt door het spike-eiwit, dat eigenlijk een glycoproteïne is. Hij citeert een artikel² uit augustus 2021 van Etheresia Pretorius en haar team, waarin zij melding maakt van “hardnekkige circulerende plasmamicroklonters die resistent zijn tegen fibrinolyse” bij langdurige COVID-patiënten en patiënten die de COVID-prik hebben gekregen.

  Zij noemt deze “anomale amyloïde microklonters”. Kortom, wat zij ontdekte was dat zelfs wanneer zij de bloedplaatjes uit het bloed haalde, zodra zij spike-eiwit toevoegde, de eiwitten nog steeds aan elkaar kleefden en massa’s vormden, en processen die normaal gesproken een bloedstolsel zouden afbreken werken niet op deze amyloïde-achtige afzettingen.

  COVID-injecties onder de microscoop

  Cole bekijkt vervolgens de COVID-injecties onder een microscoop. De eerste is de Janssen-injectie, met daarin wat lijkt op gruis, waaronder mogelijk een glassplintertje. Zoals Cole opmerkt, is er geen garantie voor zuiverheid wanneer de productie wordt opgevoerd tot de huidige snelheid waarmee deze prikken worden gemaakt.

  Zoals u zich wellicht herinnert, heeft Japan in augustus 2021 1,63 miljoen doses van Moderna’s mRNA prik afgekeurd wegens verontreiniging. Vorig jaar uitte ook het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn bezorgdheid over flesjes die slechts 50% tot 55% zuiver waren.

  Deze onzuiverheid betekent ook dat u mogelijk gefragmenteerd RNA krijgt in plaats van volledig RNA, wat onvoorziene gevolgen kan hebben, aangezien gekortwiekt RNA uiteindelijk onvolledige eiwitten kan produceren. Van de Pfizer-flacons bevatten sommige ook niet-identificeerbare deeltjes, waarvan sommige aan elkaar vastzaten.

  Dat gezegd hebbende, waar anderen nanotechnologie zien – vierkante objecten die lijken op microchips – ziet Cole gestapelde cholesterol. Dus, hoewel er sprake is van gruis (wat al erg genoeg is) onderschrijft hij niet de theorieën dat de injecties nanotech bevatten.

  Sommigen hebben ook ontdekt wat lijkt op parasieten, maar volgens Cole zijn het stellate trikons, gevonden op de bodem van bladeren. Hij suggereert dat het een onzuiverheid is die tijdens het onderzoek in de vloeistof of op het glas terecht is gekomen. Bigtree vatte hun bevindingen samen:

  “Over het algemeen, toen we alle verschillende vaccins bekeken, was een van de conclusies dat het gewoon een ratjetoe was. Er waren vaccins die geen of bijna geen deeltjes leken te bevatten; bijna als een zoutoplossing. En de volgende zat dan weer vol met van alles en nog wat. Je krijgt gewoon het gevoel dat de productie totaal en volkomen inconsistent is.”

  Cole was het daarmee eens:

  “Ik ben het er 100% mee eens. Sommige zijn meer geconcentreerd, andere minder, en dat gaat over de vraag waar ze gemaakt worden. Inspecteert de FDA elke fabriek? Nee. En ze worden overal ter wereld gemaakt, en ze zijn zo snel in productie genomen. Het is geen goed productieproces … En … dit is een zeer uniek, gloednieuw proces dat ze op grote schaal gebruiken.”

  COVID prikken geanalyseerd met massaspectrometrie

  De prikken werden ook geanalyseerd met behulp van massaspectronomie, die de aanwezigheid van metaaldeeltjes onthulde, waaronder aluminium, silicium, magnesium, natriumchloride, calcium, titanium en ijzer. Cole haalt onderzoek aan waaruit blijkt dat sommige van deze metalen afkomstig zijn van de naald waarmee de vloeistof uit het flesje is gehaald, dus ze kunnen al dan niet deel uitmaken van de eigenlijke formule in het flesje.

  Ze vonden ook enorme inconsistente hoeveelheden polyethyleenglycol (PEG) in de verschillende flacons. PEG, dat het mRNA omhult en beschermt, veroorzaakt bij sommige mensen een anafylactische shock, aangezien PEG-gevoeligheid en -allergieën veel voorkomen bij het grote publiek. Erger is echter dat PEG ook een goede immuunrespons in de weg staat.

  “Slechte, inconsistente productieprocessen resulteren in sterk variërende inhoud van de ene batch of flacon tot de andere”

  Als u de pech hebt een flacon te krijgen die vol zit met PEG, is het risico op bijwerkingen zoals een anafylactische shock en een ontregelde immuunrespons groter dan wanneer u een flacon krijgt met de juiste hoeveelheid, of minder dan in het recept staat. Nogmaals, het is een teken van slechte, inconsistente productieprocessen die resulteren in sterk variërende inhoud van de ene batch of flacon tot de andere. In geen van de 100 geteste flacons werd grafeen gevonden. Cole legt uit:

  “Die kleine vlokjes die we zagen, die kleine lijntjes en drijvende dingen, dat zijn drie dingen: cholesterolkristallen – er is een cholesterol-cholesterinepiek op sommige van deze massaspec-grafieken – … zout en wat suikers … Dus uiteindelijk toonde de massaspec aan dat het dat was.

  Deze flesjes hebben een lipidegehalte. Ze bevatten polyethyleenglycol in verschillende verhoudingen. Ze hebben zouten, ze hebben suikers. Ze hebben genetisch materiaal … en sommige partijen hadden wat verontreinigingen …

  Er is een lipide nanodeeltje en een gensequentie die je lichaam een vreemd eiwit laat maken. Die twee dingen zijn noodzakelijk en voldoende om schade te veroorzaken. Natuurlijk wilt u een zuiver product, maar dat zijn de twee schadelijke dingen. Het lipide nanodeeltje is hyperinflammatoir en kan giftig zijn.

  Toen het werd ontworpen, werd het gemaakt om eenmaal te worden toegediend. Studies over twee, drie, vier keer zijn er niet bij mensen. De cumulatieve toxiciteit van het nanodeeltje zelf is dus zorgwekkend.

  Nog zorgwekkender is dat hoe meer je van dit gen in je cellen krijgt dat een eiwit blijft maken met bekende talloze bijwerkingen … dat giftige spike-eiwit. Daar gaat het om.”

  De blikvanger

  De echte blikvanger is tegen het einde, waar ze een druppel bloed van Bigtree nemen, die niet geprikt is, en dan een druppel van het COVID “vaccin” toevoegen. Het plaatje met alleen zijn ongeprikte bloed ziet er volkomen normaal uit, met mooie donutvormige cellen.

  De plaatjes waaraan een druppel COVID-“vaccin” is toegevoegd vertonen opmerkelijke inconsistenties. Op één plaatje, in het gebied dat door de vloeistof werd geraakt, zagen de rode bloedcellen eruit alsof ze verdampt waren. Volgens Cole waren de cellen in feite “gedehemoglobieerd”.

  De hemoglobine was gewoon weggevaagd. Als gevolg daarvan werden de cellen wit, waardoor het lijkt alsof ze verdampt zijn. “Dat zegt alleen maar dat veel van deze flesjes zeer, zeer irriterend zijn in hun voormenging … Het heeft allemaal te maken met zuiverheid en consistentie van de productie,” zegt Cole. De bloedcellen klonterden ook samen naar de buitenkant van de druppel, vele vouwden samen en echinocyten waren duidelijk zichtbaar. Zoals Cole uitlegt:

  “Het veranderde onmiddellijk de pH van de binnenkant. Dit zijn kleine klodders eiwit op het membraan van de rode cel, omdat de rode cel is omgekruld … Al deze kleine vingertjes, dat is geen spike-eiwit. Dat is een andere mythe.

  Maar dat is fascinerend, want dat veranderde direct de pH van de binnenkant van de cel. En het veroorzaakte een enorme uitstroom van vloeistof uit het inwendige van de cel, waardoor het celmembraan zich allemaal opvouwde. Dat is heftig.

  Het gebeurde bijna onmiddellijk, en het is overal. Die rode cellen zijn nu niet meer functioneel. Die vervoeren geen zuurstof meer. Nu moet je lichaam beslissen wat het gaat doen en krijgt het een ontstekingsreactie, want nu moet het die opslokken.”

  Deze technologie moet worden gestopt

  Tot slot zegt Cole:

  “Om terug te komen op het belangrijkste punt – ik wil dit benadrukken – ze gaan proberen om lipide nanodeeltjes te gebruiken plus griep-genen, plus RSV-genen voor al die andere prikken die doorgaan. We weten al dat dit een mislukt “vaccin”-programma was. Ze hebben een technologie die schadelijk is. Menselijke cellen zijn bedoeld om menselijke eiwitten te maken. Menselijke cellen zijn niet bedoeld om vreemde giftige eiwitten te maken.

  Traditionele vaccins doen dat niet. Uw lichaam wil zijn eigen eiwit maken, geen griep-eiwit, geen RSV-eiwit, geen ander viraal eiwit, geen SARS-CoV-2-eiwit. Het is voldoende bewezen dat dit platform gevaarlijk is dat niet alleen de COVID-injecties moeten worden stopgezet, maar ook het platform …

  We zien al genoeg dingen fout gaan. Ik denk dat dat de boodschap is aan de mensheid, aan regelgevende instanties, aan overheidsfunctionarissen die bereid zijn in te grijpen en regelgevende corruptie te blokkeren … Laten we deze programma’s stoppen. Laten we doorgaan met goede wetenschap en de wetenschap niet overhaasten.

  Kent u dat citaat in de Europese Commissie? “We werkten op de snelheid van de wetenschap. Goede wetenschap is niet gehaast. En de Pfizer-directeur die net is afgetreden? Zij zei: “We bouwden het vliegtuig terwijl we het probeerden te laten vliegen. Goeie genade. En daar was ze trots op. Nee, dat doe je je medemensen niet aan. En dat is niet wat we doen in de geneeskunde en veiligheid.”

  Bigtree voegt toe:

  “We hebben deze genprogramma’s meerdere malen gestopt. Ze zijn gestopt omdat ze te veel kanker veroorzaakten. We hebben ernstige problemen met deze technologie.

  Het is om al die redenen gestopt, dus we hadden zeer bezorgd moeten zijn over het gebruik ervan als vaccin. We hadden het zeker niet moeten overhaasten. In plaats daarvan legden we het voor aan een stel ‘kleuters’ die niets weten over waar ze naar kijken, en ze keurden het goed …

  Er gaat hier iets mis. En als we luisteren naar Edward Dowd, gaan verzekeringsactuarissen ten onder aan de stijging van de sterfte door alle oorzaken. Dit gebeurt allemaal, en ze willen letterlijk een systeem versnellen waarbij ze gewoon kunnen beginnen met het uitbrengen van deze producten zonder veiligheidstests. Dit is een film. Dit is een cartoon. Hoe kunnen echte mensen zo handelen? … Dit zijn kritisch schadelijke keuzes die worden gemaakt.”

  Wat te doen als u de prik heeft gekregen

  Als u al een of meer injecties hebt gekregen, stop dan nu en neem er geen meer. Dat is stap nr. 1. Als u kampt met symptomen na de prik, raadpleeg dan zeker het protocol voor verwondingen na de prik van de Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC).

  Remmende middelen die kunnen helpen bij het remmen, neutraliseren en elimineren van het spike-eiwit zijn ook geïdentificeerd door de World Council for Health. Remmers die voorkomen dat het spike-eiwit zich aan uw cellen bindt, zijn onder meer Prunella vulgaris, dennennaaldthee, emodine, neem, paardenbloemextract en het geneesmiddel ivermectine. Dr. Pierre Kory, van FLCCC, gelooft dat ivermectine wellicht de beste aanpak is om het circulerende spike-eiwit te binden.

  Neutralisatoren voor spike-eiwitten, die voorkomen dat de spike de cellen beschadigt, zijn N-acetylcysteïne (NAC), glutathion, venkelthee, steranijsthee, dennennaaldenthee, sint-janskruid, smeerwortelthee en vitamine C.

  Tijdgebonden eten (TRE) kan ook helpen de giftige eiwitten te elimineren door autofagie te stimuleren, en nattokinase, een vorm van gefermenteerde soja, is nuttig om bloedstolsels te verminderen. Verschillende aanvullende detox-middelen zijn te vinden in “World Council for Health Reveals Spike Protein Detox“.

  Referenties

  [2] Cardiovascular Diabetology August 23, 2021; 20 Article number 172


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 


  0 reacties :

  Een reactie posten