Complot-be-denken en suggestieve berichtgeving,

Datum:
 • donderdag 5 januari 2023
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  Als een landelijk dagblad op pagina 2 met deze headline “Vier verdachte overlijdens in kringen rond Poetin” komt, dan suggereert de redactie wel degelijk iets.


  Rients Hofstra 4-1-2022


  De drie woorden verdachte, overlijdens en Poetin veronderstellen een aanname die bij de lezer blijft hangen als de vermoedelijke waarheid.
  Het bericht betreft 4 mannen op leeftijd. Nesterov (ruimtevaartspecialist) was 74, Maslov (oud hoofd van de grondtroepen) 69, Buzakov (scheepsbouwer van o.a. onderzeeërs) 64 en Antov (miljonair die kritiek had uitgeoefend) ook 66 jaar. Wordt hier een complot bedacht?

  Nou zijn dat leeftijden waarop veel meer mensen afscheid nemen van het aardse tranendal. Dus zo bijzonder is dat niet. De tendentieuze toon van de titel van dit bericht zou geloofwaardiger zijn als de msm op dezelfde wijze merkwaardige sterfgevallen van jonge sporters op de sportvelden zouden melden. Of het ministerie van Ernst Kuipers (en voorheen Hugo de Jonge) ter verantwoording roepen waar het om de enorme oversterfte gaat, terwijl het merendeel meermaals (2 spuiten en enkele boosters) heeft gehaald om beschermd te zijn tegen een virus dat bijna dodelijker werd voorgesteld dan de pest en de pokken samen. Een pestpokken plus virus dus.

  Over die 4 Russen is wel duidelijk dat de krant bedoelt dat Poetin hen uit de weg heeft laten ruimen en dat oversterfte onverklaarbaar is. Het zou met achtergestelde zorg te maken kunnen hebben. En dat is mogelijk. Maar dan zou een onderzoek naar de doodsoorzaak van die massale oversterfte zich ook moeten uitbreiden naar de vraag waarom de achtergestelde zorg naderhand zo genadeloos toe kon slaan. Dan zouden heel wat medische lichtgewichten en beleidsbepalende vakinhoudelijke onbenullen behoorlijk met de billen bloot moeten, om vervolgens een hele tijd goed pijnlijk op de blaren te zitten.

  Eén klein aspectje zou speciale aandacht dienen te krijgen binnen dat onderzoek: Ivermectine. Dit dood en verderf verspreidend ‘medicijn’ werd ten strengste verboden waar het de behandeling van covid-patiënten betrof. Artsen die dit paardenmiddel wel voorschreven (gold ook voor HCQ) konden torenhoge boetes in ontvangst nemen. Hun BIG-registratie zou kunnen worden ingenomen en bij herhaald recidive voorschrijfgedrag konden de ‘moordenaars’ uit hun vak gezet worden.
  De Ier William C. Campbell en de Japanner Satoshi Omura kregen in 2015 samen de Nobelprijs voor Geneeskunde. Hun onderzoek leverde een geneesmiddel tegen wormparasieten op: Ivermectine. Wormparasieten bij paarden. Een paardenmiddel dus. Maar bij mensen is het zeer effectief tegen rivierblindheid. De bijwerkingen zijn al jaren bekend en zijn niet ernstig en goed beheersbaar. Het middel staat al decennia op de Lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO. En dat moeten de veeartsen Ab Osterhaus en Marion Koopmans weten. Ivermectine had dan volgens het onderzoek veel covid-patiënten kunnen genezen en dus veel sterfgevallen kunnen voorkomen.

  Hier zou het onderzoek van objectieve artsen/wetenschappers (zijn die er nog?) zich op moeten richten. Met daarbij de vraag waarom veel doden te wijten zouden kunnen zijn aan uitgestelde zorg.
  Want heel saillant: nu er een uitbraak heeft plaatsgevonden van schurft, wordt Ivermectine voorgeschreven. Ivermectine dat zo’n 3 jaar geleden uit alle schappen van apotheken en drogisterijen werd weggehaald, als zijnde dodelijker dan niet geteste spuiten. Niet volledig geteste medicijnen mogen uitsluitend vroegtijdig worden ingezet (WHO voorschriften) op voorwaarde dat er totaal geen werkende alternatieven zijn. En die waren er wel: Ivermectine en HCQ.

  En nog interessanter zou een onderzoek naar oversterfte zijn, als de weerstand van gestorven (jongere) patiënten die zich meerdere malen lieten vergiftigen middels covid-spuiten werd gemeten. Of de afbraak van het immuunsysteem. Ik vrees dat de beleidsbepalers, incl. de overgewaardeerde paljassen van het RIVM en OMT spookbenauwd worden als er gedegen onafhankelijk onderzoek zou worden gepleegd. Angst die vergelijkbaar is met die van Lex de Laatste wanneer iemand zou opperen het DNA van deze a-democratische charlatan te vergelijken met dat van de eerste Willem, de zwijgzame Zwijger. (Hij was geen zwijger, maar zweeg over misdaden uit zijn naam) Dan komen er hele vervelende conclusies boven tafel. Behalve linkjes naar Beatrix en Wilhelmina, komen de criminele genetische persoonlijkheidsbouwstenen van de Duitsers Hendrik, Bernhard en Claus bovendrijven.
  En het wordt alleen maar erger. Amalia wordt klaargestoomd ooit Lex op te volgen, niet wetende dat PapaPils de laatste zou moeten zijn. Zo’n meisje mag je niet be- en veroordelen op de daden van de voorouders, maar zij brengt ook nog eens het DNA van Jorge Zorreguieta mee naar op de troon. En vergis je niet, ook al is zij niet verantwoordelijk voor de vermeende oorlogsdaden van deze opa, haar moeder is wel door dat loeder opgevoed.
  Amalia ziet er ongezond dik uit, stress zou de oorzaak kunnen zijn. Afstand doen van de belachelijke troon kan ook als zij verstandiger is dan paps. (zal Maximale WEFFIE nooit toestaan vrees ik), maar dit terzijde.

  Als we nu eens beginnen de oversterfte in alle gradaties en leeftijden in kaart te brengen en daar vergaande conclusies en processen aan verbinden en daarna de troon laten wankelen, gun ik het journaille de eer dat Poetin die laatste van de vier (Antov van pas 66) eigenhandig het raam op 11 hoog heeft uitgeflikkerd.

  Dan kan 2023 beter dan de afgelopen 3 jaar worden. Dat zou ik iedereen gunnen. (nou ja, iedereen?)

  Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

   


  Rients HofstraPluchen Revolutie


  1 reacties :

  Dekker zei

  De redacties van meerdere dagbladen "suggereren" helemaal niets maar die plaatsen gewoon fake nieuws.
  Het Noord Hollands Dagblad van dinsdag 3 januari:
  "VEEL MEER VERKEERSDODEN" pontificaal op de voorpagina.

  Inmiddels weten we dat de media dagelijks fake nieuws verspreidt, maar dit ligt er zo duimendik op want nemen we even de moeite om bij het CBS te kijken, dan lezen we het volgende:
  Verkeersdoden in 2018 642 doden, in 2019 661 verkeerdoden, in 2020 610 doden, in 2021 582 doden en in 2022 578 verkeersdoden. De cijfers zijn van het CBS, dus van de Overheid. We mogen concluderen dat sinds 2018(behalve 2019) het aantal verkeersdoden is AFGENOMEN ipv is vermeerderd. Ook is de alinea onder de kop: "578 doden is het hoogste aantal in jaren", fake nieuws. Ook daar klopt dus helemaal niets van. De vraag alleen is of het door leugens en fake nieuws ingeslapen volk, de cijfers van het CBS gelooft of de onzin die er in de media vermeld wordt.
  Tenslotte: Waarom dit fake nieuws? De reden hiervoor is waarschijnlijk dat de bevolking rijp gemaakt wordt voor nieuw te nemen verkeersmaatregelen, dus afname snelheid, hogere boetes, enz.

  Een reactie posten