blckbx today:

Datum:
 • vrijdag 6 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Russisch perspectief op de oorlog | BTW energie naar 21% | Theaterstuk de Ontmaskering


  6-1-2022


  ZIE HIER de uitzending   Putin vandaag een korte pauze in met het, nu al bijna een jaar durende, conflict met Oekraïne. Rusland- en Oost-Europadeskundige Marie-Thérèse ter Haar vertelt in blckbx today hoe het Russische volk het conflict met Oekraïne ervaart. Het recent opgestarte burgerinitiatief 'Ik, de burger' roept burgers op om verantwoordelijkheid te nemen om de overheid te corrigeren. Erwin Annys blijft ondanks de Tegenwind zich uitspreken tegen het gevoerde coronabeleid en de MRNA-vaccins. Vanavond vertelt hij over de voorstelling genaamd "de ontmaskering". Dat en meer in blckbx today.


  Vrijdag 6 januari 2022


  In de uitzending van vanavond onder andere:

  • Met een tijdelijk "staakt het vuren" laste President Vladimir Putin vandaag een korte pauze in met het, nu al bijna een jaar durende, conflict met Oekraïne. Volgens het Westen een tactische valstrik, maar volgens Rusland wellicht een poging om rond de tafel te komen met Zelensky. Ruslanddeskundige Marie-Therese ter Haar is vanavond bij ons, om een licht te schijnen op hoe het Russische volk het conflict met Oekraïne ervaart, maar ook hoe er wordt gedacht over de verslaggeving vanuit het Westen.
  • Het recent opgestarte burgerinitiatief 'Ik, de burger' onder leiding van Juriste Caroline Vonhoff roept burgers op om verantwoordelijkheid te nemen om de overheid te corrigeren. Zo is per 1 januari het BTW-tarief op energie verhoogd van 9% naar 21% en dit is onacceptabel, aldus de initiatiefnemers. Journalist Maurice van Ulden sprak met de initiatiefnemers en schreef erover in de andere krant.
  • Ondanks de Tegenwind blijft Erwin Annys zich uitspreken tegen het gevoerde coronabeleid en de MRNA-vaccins. De voormalig KNO-arts schreef FACTcheck NEEN en informeert nu ook via zijn theatertour het Belgische, en nu voor het eerst ook Nederlandse, publiek in de voorstelling genaamd "de ontmaskering".

   Desk: Rusland- en Oost-Europadeskundige Marie-Thérèse ter Haar, journalist Maurice van Ulden en KNO-arts Erwin Annys

  Presentatie: Anne Willemsen


  blckbx today:


  0 reacties :

  Een reactie posten