blckbx today #132:

Datum:
  • maandag 30 januari 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  •   Prof. dr. Schetters over oversterfte | D66 en 'Twitter-trollen'? | Nieuwe wereldvaluta


    30-1-2023


    ZIE HIER de uitzending



    Onlangs kopte het CBS '2022 het derde jaar op rij met oversterfte' in hun nieuwsbericht. Hierbij werd direct opgemerkt dat de sterfte in elk geval níét het gevolg van de coronaprikken zijn. De coronadiscussie op Twitter is systematisch beïnvloed door een 'leger aan trollen, dat criticasters van het coronabeleid structureel in diskrediet heeft gebracht'. Zo schrijft De Andere Krant in een reportage. Dat en meer in blckbx today.


    LET OP: Om deze uitzending censuurvrij te verzorgen, wordt de YouTube-livestream eerder beëindigd.


    Maandag 30 januari 2023


    In de uitzending van vanavond onder andere:

    • Onlangs kopte het CBS '2022 het derde jaar op rij met oversterfte' in hun nieuwsbericht. Hierbij werd expliciet opgemerkt dat de sterfte in elk geval níét het gevolg van de coronaprikken zijn. Immunoloog prof. dr. Theo Schetters noemt deze uitspraak voorbarig en toont vanavond aan waarom.
    • Rusland, Iran en China werken aan een eigen valuta, gedekt door goud. Dit om de regionale handel te versterken en om los te komen van de dollar. Deze ontwikkelingen kunnen grote gevolgen hebben voor het vertrouwen in het huidige ongedekte financiële systeem, zo stelt econome Jelena Postuma. Vanavond duidt ze bij ons de ontwikkelingen.
    • De coronadiscussie op Twitter is systematisch beïnvloed door een 'leger aan trollen, dat criticasters van het coronabeleid structureel in diskrediet heeft gebracht'. Zo schrijft De Andere Krant in een reportage, waarbij ook journalist Erick Overveen tijdens zijn onderzoek kennismaakte met de trollen. Sander Compagner, uitgever van De Andere Krant, is vanavond bij ons aanwezig en vertelt ons alles over de reportage.

    Desk: Econome Jelena Postuma, immunoloog prof. dr. Theo Schetters en uitgever van De Andere Krant Sander Compagner
    Presentatie: Sanae Orchi



    Als alternatief kunnen de blckbx today-uitzendingen bekeken worden via het YouTube-kanaal van blckbx of (in dit geval) via Odysee.


    blckbx today



    0 reacties :

    Een reactie posten