Bisschop bestempelt WEF Davos als ‘goddeloos’

Datum:
 • maandag 23 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  “Wie heeft het WEF gekozen?”
  Bisschop bestempelt WEF Davos als ‘goddeloos’


  (Door: Thomas D. Williams – Vertaling: “Malpaso”)

  De Texaanse Bisschop Joseph Strickland heeft het Davos World Economic Forum (WEF) bestempeld als een ongekozen macht met een ‘goddeloze’ agenda.

  “Wie heeft het WEF gekozen?”, schreef Bisschop Strickland donderdag op social media: “Hun agenda is goddeloos en respecteert onze door God gegeven rechten als mensen niet.”

  Strickland zei dat gekozen leiders en functionarissen die voor hen buigen “juist de mensen verraden die hen hebben gekozen”, en drong in plaats daarvan aan op een terugkeer naar natuurlijke wetten als een zekere gids voor de waarheid. Die opmerkingen echoden die van Twitter’s Elon Musk, die het WEF woensdag een “ongekozen wereldregering” noemde.

  EU Trying to Bring in ‘Mass Surveillance’ with Proposed Chat Control Law – MEP https://t.co/L0Br2rUYQt — Breitbart London (@BreitbartLondon) January 19, 2023

  Musk reageerde op de clip waarin oprichter en voorzitter van WEF, Klaus Schwab, bespreekt hoe het nieuwe ‘Global Collaboration Village’ van het WEF “kan worden vertrouwd”, juist in een tijd waar het wereldwijde vertrouwen in politiek, hun vertegenwoordigers en hun instellingen op een nooit vertoond historisch dieptepunt staat. Schwab zei dat het ‘Global Collaboration Village’ kan worden vertrouwd, omdat Interpol aan boord is als een van de Village “partners”. In zijn reactie op Twitter zei Musk dat “WEF steeds meer een ongekozen wereldregering wordt waar het volk nooit om heeft gevraagd en dat het niet wil.”

  Communist China ‘Always in Step with the Davos Spirit’ – CCP Media https://t.co/9oBAezVY8Y — Breitbart London (@BreitbartLondon) January 16, 2023

  Later op die dag lanceerde Musk een provocerende enquête, waarin hij kijkers vroeg of het World Economic Forum ‘de wereld moet beheersen’. Donderdagochtend, twee uur voor het sluiten van de enquête, had deze peiling meer dan 2,3 miljoen reacties verzameld, waarvan ongeveer 86% ‘nee’ stemde.

  Bron:
  breitbart.com
  Door: Thomas D. Williams

  Vertaald uit het Engels door:
  Malpaso”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)  0 reacties :

  Een reactie posten