Amerikaanse arts eist onmiddellijke stopzetting van vaccinatie: Alle mRNA-vaccins verhogen significant het risico op hartdood

Datum:
 • maandag 16 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Geen goed nieuws voor gevaccineerden: de Amerikaanse arts Dr. Joseph Fraiman eist de onmiddellijke stopzetting van alle corona-vaccinaties met de bekende mRNA-vaccins.


  15-1-2022


  Hij en zijn team zouden aan de hand van eigen autopsie onderzoeken tot de conclusie zijn gekomen dat alle gebruikelijke mRNS-vaccinpreparaten gevallen van plotselinge hartdood veroorzaken, en wel in een statistisch significante omvang.

  Fraiman, die werkzaam is in de Amerikaanse staat Louisiana, sluit zich zodoende aan bij collega´s, die onlangs nog hadden verklaard dat alle mRNA-vaccins bij mensen tot “zwaarwegende ongewenste gebeurtenissen” kunnen leiden, inclusief plotselinge hartdood. In zijn onderzoek, waarin de studies van Pfizer en Moderna over het mRNA-vaccin Covid-19 opnieuw geanalyseerd werden, komt hij tot het inzicht dat het tot zwaarwegende ongewenste gebeurtenissen kan komen in de verhouding 1:800, dat betekent: op 800 gevaccineerden komt statistisch gezien één zwaarwegende ongewenste gebeurtenis – dat zijn dus al 1250 op 1 miljoen.

  Fraiman zei verder dat hij en zijn team over meerdere autopsie studies zouden beschikken, die “er in principe sluitende bewijzen” voor leveren dat alle mRNA-Covid-19- plotselinge hartdoden veroorzaken. Hij voegde er aan toe: “Ik ben van mening dat de mRNA-vaccins van de markt genomen moeten worden, totdat nieuwe controlestudies duidelijk kunnen aantonen dat het nut van het vaccin groter is dan de ernstige schade, waarvan we nu weten dat de vaccins deze veroorzaken.”

  Bron:
  zuerst.de

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron

  (www.ejbron.wordpress.com) 


  ZIE OOK:

  Waarover niemand spreekt: Oversterfte in Duitsland voor de Kerst + 32%


  2 reacties :

  Max_Q zei

  Plotselinge hartdood wordt volgend een artikel op startpagina.nl veroorzaakt door het drinken van koffie; althans voor mensen met hoge bloeddruk. Nu wil het geval dat ik een hele tijd een zeer hoge vloeddruk had en ook nog behoorlijk wat koffie nuttigde (zo'n 8 mokken per dag). Heb ik een beschermengel gehad of was genoemd artikel er weer zo eentje in de trend van: koken op gas veroorzaakt astma ??

  Anoniem zei

  Max-Q, er wordt van alles verzonnen om de Corona prikken niet de schuld te hoeven geven. Het klimaat(we kunnen dus nooit meer naar warme landen), we eten teveel, we eten te weinig, te veel stress, tew veel beweging, te weinig beweging, te vet eten, teveel drinken, noem maar een idioot onderwerp op en het kan de oorzaak zijn van de plotselinge oversterfte. Voor 2020 was ons leven, op alle verboden na, hetzelfde en opeens krijgt alles de schuld van de oversterfte, behalve dan de Corona prikken. Geen verstandig mens die nog gelooft dat alle dubieuze figuren, incl. onze Maxima, Rutte en Kaag en consorten een paar Corona prikken hebben genomen, geen 1 omdat ze weten hoe gevaarlijk die mRNA vaccinaties zijn.

  Een reactie posten