Wij willen toch corruptie?

Datum:
 • zaterdag 17 december 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Dankzij corruptie draait de wereld zoals die draait. Niemand heeft er voordeel bij behalve corrupte criminelen.


  Rients Hofstra 16-12-2022


  De corruptie m.b.t. het brood en spelen bedrog rond het wk-voetbal in Qatar is inmiddels wel bij iedereen ingedaald. Ook bij de hondstrouwe volgers van onze overheid die via een geïndoctrineerde en indoctrinerende mee papegaaiende msm-kliek als opperspreekbuizen vals worden voorgelicht. Het kan niet anders dan dat de snurkers op dit item periodiek de kop even uit het woestijnzand hebben gehaald.

  De zwendel breidt zich echter uit als een opgepompte olievlek. Niet alleen de getheedoekte opperoliemannetjes van het nietige schurkenstaatje deugen voor geen gallon, maar ook de FIFA en indirect de KNVB hebben wat uit te leggen. De infantiele Infantino is nog corrupter dan de letters van dat 9-letterige woord samen. Maar de geraffineerde olievlek met de naam corruptionele list & bedrog overspoelt ook de EU.

  De in dit verband genoemde Eva Kaili (de ongekozen vicevoorzitter van het Euro Parlement en belast met de portefeuille sjoemelende corruptiehandelingen en schraapgedrag in eigenbelang) Maria Spyraki, Francesco Giorgi en het linkse trio Pier Antonio Panzeri, Andrea Cozzolino en Marc Tarabella (Belg met Italiaanse naam) hebben bloed aan hun klauwen, als ze steekpenningen hebben aangenomen en vriendendiensten hebben verricht voor de Qatarese oliemaffia.

  Opvallend dat het twee Grieken, drie Italianen en een Belg betreft en dat onze eigen sociaal democraat Frans Timmermans niet wordt genoemd, dus onbestraft blijft. Hij zit nl. overgewichtig zwaar in de milieucriminaliteit. De aarde warmt niet op door de mens! Volgens echte deskundigen koelen we juist af! En ja, CO2 is van levensbelang voor de flora en stikstof zorgt juist voor vergroening. Oké, wellicht ten koste van een paar plantjes en een enkel diersoort. Maar wees blij dat er af en toe wat verdwijnt, anders hadden we nu nog volgevreten timmerman-etende dino’s gehad. En dat zonder het foute energiehandelen van de nog niet geschapen mensheid. Werd Franske toch nog gestraft, terwijl het niet had gehoeven als hij niet medeschuldig was geweest aan idiote over de balk gesmeten bedragen aan CO2 bestrijding (35 miljard euro) en stikstofreductie (25 miljard euro) voor alleen maar Nederland. De rest van de wereld weet wel beter en geeft zulke op de plank liggende gelden uit aan onderwijs, gezondheid, wonen en armoedebestrijding. Daar worden landen beter van, hier gaat het ten koste van de bevolking. Tekorten die door de belastingbetalers alsnog moet worden opgebracht, terwijl het er NIETS voor terug krijgt.

  Corruptie komt anders verpakt ook terug bij de wens van Attje Kuiken en Jo Ritzen om te komen tot een kiesdrempel. Dankzij een aantal kleine splinterpartijen en het uitsluiten van ‘spraakmakende’ partijen is er bijna geen kabinet oude stijl meer in elkaar te smeerolieën. Coalities vormen is een politiek corrupte handeling. Een volksverlakkend kwartetspel waarbij eigenbelang een hoofdrol speelt. Immers de onderhandelaren smijten en slempen met kiezersbeloften om maar te komen tot een groot aantal beleidsplannen die door de meerderheid van het volk niet worden gesteund. Van elke partij wat minderheidsstandpunten bij elkaar in de politieke coalitiewokpan waarvan een groot aantal tijdens het omgooien en roeren naast de wokschaal belandt. We noemen dit democratie. Maar de onderhandelaars weten zich verzekerd van een mooie post in het nieuwe kabinet, geschikt (bijna nooit) of ongeschikt (zo goed als altijd vakinhoudelijke onbenullen) mogen ze zich dan 4 jaar excellentie laten noemen. Politieke corruptie dient om in eigen- dan wel partijbelang iets gedaan te krijgen. Hoeft niet altijd met zwart of ander soort geld te maken te hebben.
  Iemand die langs de amorele normen van politieke chantage of politieke corruptie daarna een aantrekkelijke vervolgbaan kan scoren is een doortrapte crimineel.

  En die onkundigen kunnen fout op fout stapelen. Een premier komt weg met een selectief of inactief geheugen, die ook nog eens per ongeluk -als prehistorische nitwit- sms’jes wist. Bijvoorbeeld berichtjes naar kompaan in crime Hugo de Jonge. Eerder al suggereerde ik dat alle ontvangers de mailtjes ook op hun speeltje hebben staan, zo ook Hugo. Deze berichten waren blijkbaar het wissen waard, want die bij Hugo bewaarde niemendalletjes mogen nu niet openbaar worden gemaakt. Dat is politieke corruptie, waarbij de broer van Hugo, waarschijnlijk bezoedeld met relevante voorkennis weer aan wereldse corruptie doet.
  Waarom lopen mensen als Mark en Hugo nog vrij rond? Genieten ze coalitie-onschendbaarheid? Kunnen ze zich daarom van alles veroorloven? Iemand die een onsje ham vergeet af te rekenen, is strafbaar, rondlopen met een brandende fakkel bij het huis van zo’n 66 milieu K(l)aag figuur levert weken celstraf op. Klassenjustitie is eveneens een criminele corruptie uiting. En die verderfelijke anti democratische bevoegdheid wordt m.n. door 66-rechters gehanteerd.

  Ik was gisteren bij een lezing van Henk Fransen. Fransen is de man die een medicijnvrij ziekenhuis wilde oprichten. Door tegenwerking is het project niet geslaagd. Wellicht onder druk van de farmamaffia, of op bevel van de overheid. Misschien middels onprettige bemoeienissen van de Vereniging tegen Kwakzalverij of anderszins. Het initiatief zal als bedreigend zijn ervaren.
  Henk sprak bijna zalvend, maar zeer boeiend over licht tegenover duisternis, over liefde contra het kwaad. Je moet voortdurend aan jezelf werken, waardoor je je verlicht voelt en liefde ontvangt en aan een ander kan geven. Dit is prachtig wanneer alle anderen waar je mee van doen hebt dit ook doen. Maar helaas kom je in een kwetsbare positie als medemensen in het kwaad zitten. Als anderen over je willen beslissen. Als je te maken krijgt met sociopaten, narcisten of machtswellustelingen. Volgens Henk hoef je de wereldproblemen niet op je nek te nemen en dat klopt, er zijn er daarvoor te veel. Als je het licht zoekt en dicht bij jezelf blijft, dan komt het goed, dan komt er een kentering. Dan zal … enz. Ik ben daar een stuk sceptischer over. Haat, angst, corruptie, moord en vele andere kwade elementen uit de doos van Pandora had de schepper nooit mogen loslaten op de mens. Eva had uiteraard met haar tengels van de appel van de boom van goed en kwaad af moeten blijven. Maar om de mensheid daarvoor zo genadeloos en eeuwig te straffen staat in schril contrast met de wil het licht te zoeken en de geest in jezelf te koesteren, hoe mooi dan ook voorgespiegeld.

  Maar ondanks de zoektocht naar het licht wil het niet zelf denkende deel van de bevolking graag belazerd worden en het duister toelaten. En heeft dat deel blijkbaar geen principiële bezwaren tegen corrupte hoogwaardigheidsbekleders. Die worden vaak juist gekoesterd. Zoals het gaat met betrekking tot voetballen in de met smeerolie gebouwde woestijnstadions in Qatar. We zijn de criminelen dankbaar dat we naar Frankrijk - Argentinië kunnen kijken, de ogen sluitend voor de vele scheidsrechterlijke dwalingen en de duizenden doden tijdens de bouw van de luxe met airconditioning gekoelde voetbalpaleizen. Je zou bijna veronderstellen dat die valse fluitisten ook wat leuke en bovenal waardevolle onder-tafel-spulletjes mee naar huis nemen. Bewijzen zijn uiteraard in de paleizen onder de dure Perzische tapijten gefrommeld.

  Datzelfde ondenkende deel zou een kiesdrempel van 3 zetels of 5% toejuichen, niet wetende of niet willen weten dat dit de grote partijelites heel goed uitkomt. Het holt de democratie uit als er steeds maar concessies worden gedaan ten einde mee te mogen regeren. Je ziet het nu weer aan het machtsgeile duo PvdA / GroenLinks. Rutte IV, dat zoveel misdaden tegen de Nederlandse bevolking heeft gepleegd (een opsomming vanaf Rutte I vergt een aantal A4’tjes) wordt door de machtswellustige linksen op de been gehouden, door het krankzinnige plan over de pensioenhervorming te steunen. Krankzinnig omdat de politiek er met haar jatten vanaf moet blijven. De pensioenen zijn van de werkenden die nog pensioen opbouwen en de reeds gepensioneerden. Zij dienen te bepalen en niemand anders. Ooit vergreep Ruud Lubbers (CDA) zich aan een greep in de pensioenpot van het ABP. En niet als een nobele Robin Hood, zeker niet uit kristelijke naastenliefde. De miljarden zijn nooit teruggestort. Ruud L. is desondanks nooit veroordeeld, werd er na zijn ambtsperiode niet slechter van.

  Partijen die AS (Alternatief Staatsbestel) als speerpunt opvoeren zouden een enorme bedreiging zijn voor corrupte carrièreplanners. Corruptie is nooit uit te bannen, ook door AS-partijen niet, maar als de gelegenheid de dief maakt, dan is dit huidige staatsbestel ideaal voor machtswellustelingen, psychopaten en omkoopbare slapjanussen. Met AS kan ook de Nexit op de agenda komen, zou de gulden terug kunnen keren en zou de bevolking over de monarchie kunnen stemmen. (Over een corrupt instituut gedurende de laatste eeuwen gesproken!)


  Rients HofstraPluchen Revolutie


  Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

   


  0 reacties :

  Een reactie posten