Was het verdwijnen van de Memo Palmen toeval of een bewuste doofpot? Vragen van Pieter Omtzigt

Datum:
 • woensdag 14 december 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • In het PwC-onderzoek blijken sommige antwoorden wederom niet te staan, soms zelfs omdat mensen weigerden mee te werken.


     13-12-2022  Lange tijd was het beruchte Memo Palmen, een pilaar onder het ontrafelen van de toeslagenmisdaad, onvindbaar. Pieter Omtzigt is rapporteur in het zogenaamde PwC-onderzoek hiernaar. In het PwC-onderzoek blijken sommige antwoorden wederom niet te staan, soms zelfs omdat mensen weigerden mee te werken.

  Is dit toeval of een bewuste doofpot? Uit: PwC-onderzoek naar het memo-Palmen 13 december 2022 Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren Over Stichting blckbx Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou. Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen. Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren ---- Wil je op de hoogte blijven? Twitter - https://twitter.com/blckbxnews Telegram - https://t.me/blckbxtv Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...  BLCKBX

  0 reacties :

  Een reactie posten