Rosenmöller belichaming van álles wat mis is met NL

Datum:
 • zaterdag 3 december 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De meest onbetrouwbare hond uit de parlementaire geschiedenis heet Rosenmöller, Paul Rosenmöller.
  Rosenmöller belichaming van álles wat mis is met NL

  (Door: Ebru Umar)

  Hilarische tekst uit een interview met Paul Rosenmöller: ‘Doodziek wordt hij van de verhalen over zijn uiterlijk. Paul Rosenmöller wordt gezien als één van de aantrekkelijkste mannelijke politici, een verademing te midden van de vele grijze muizen op het Binnenhof. De ideale schoonzoon: leuk, vlot, sportief en goedgebekt, maar toch beschaafd.’

  Een tekst uit de vorige eeuw (1998), uit een krant die op sterven na dood is: Trouw. Van die beschaving is weinig over als hij in 2002 Pim Fortuyn verwenst te blijven bloeden tot na de verkiezingen. Tot die verkiezingen hoefde Rosenmöller niet te wachten, negen dagen eerder klaarde Volkert van der Graaf die klus. Opgeruimd staat netjes, ja, het geweldsmonopolie zowel in woord als daad ligt al decennia bij Links, GroenLinks. Ook uit het Trouw interview: ‘Met Paul kon je lachen. Maar wat de doorslag gaf, was zijn betrouwbaarheid als onderhandelaar’.

  Lees verder>>>

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een Nederlandse vrouw met Turkse roots om trots op te zijn. Intelligent en integer en dat komt niet echt veel meer voor.

  Een reactie posten