Juist 66 bezoedelt de democratie

Datum:
 • dinsdag 13 december 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  — Wij leven in een democratie, toch? In een (vrij?) land waar zeker vier partijen een hoofdletter D in hun naam voeren, zou dat een logische conclusie moeten zijn.


  12-12-2022


  Een van die vier partijen in het bijzonder is om die D-reden opgericht. Wat heeft de kinderlijk naïeve Hans van Mierlo zich evenwel gigantisch vergist. Inmiddels staat de D voor heel iets anders (Dictatuur? Destructie?) en is daardoor zeker geen hoofdletter meer waard.

  D’66 (toen nog netjes met een apostrof!) stond bij oprichting voor een gekozen premier en gekozen burgemeesters. Verder waren ze opgericht om de bevolking inspraak te gunnen, middels referenda. De werkelijkheid laat zien dat juist 66 het krakkemikkige referendum dat we reeds hadden de nek om heeft gedraaid en elke 66’er die ook maar even de gelegenheid krijgt laat zich partijpolitiek tot burgemeester benoemen (Met Alexander Pechtold en Franc Weerwind als hypocriet voorbeelden) Sigrid K(l)aag staat te popelen partijpolitiek te worden benoemd tot de opvolger van kameraad Mark Ruttemetut zonder actief geheugen. Redenen genoeg om de eigen ideologie verlakkende 66 op te heffen.

  Helaas, de werkelijkheid is echter veel erger: we hebben nog dagelijks last van deze onoprechte politieke sekte, omdat ze zich in het centrum van een zeer corrupte macht hebben gek(r)onkeld. Ze noemen zichzelf graag sociaal liberaal. Maar dat kan niet. Sociaal zou moeten staan voor omzien naar mensen die het minder hebben dan gemiddeld (wat de liberalen in de tijd van Cort van de Linden rond 1900 wél deden). Op enige vorm van empathie richting de onderklasse is 66 niet te betrappen. En het huidige VVD-liberalisme is verworden tot neo-liberalisme, een obscuur en onbeduidend aftreksel van de ware liberale leer, aangevuld met ordinair graaien, pakken en zoveel mogelijk zelf houden. 66 is niet meer dan de bijwagen van deze nep-liberale VVD. Opmerkelijk genoeg is 66 sinds enkele jaren de VVD voorbijgestreefd in ideologie en de praktijk van draaigedrag en grootscheeps kiezersbedrog.

  Kiezersbedrog is simpel te omschrijven: het ene beloven (om kiezers te paaien) en het andere doen (om de globalistische elite te pleasen). Helaas bezit de VVD hiervan niet het monopoly. Voorbeelden van niet deugende 66’ers zijn er ook te over.

  Ernst Kuipers was vanaf het begin van het corona-bedrog fanatieker dan Hugo de Jonge en mocht hem daarna als nieuw 66-lid opvolgen. Hij en allen van het RIVM, OMT en Lareb hebben bewust en welwetend een tsunami aan ellende veroorzaakt, vele malen erger dan wat vervelende griepuitbraken.

  Kajsa Ollongren (66) was 100% onkundig toen voor haar als nieuwe minister de voordeur van het Ministerie van Oorlog werd geopend. Onder haar verantwoordelijkheid zijn we de oorlog met Rusland ingerommeld. Ingerommeld omdat Kajsa nog nooit van inspraak, laat staan van een referendum heeft gehoord. De bevolking is niets gevraagd, maar zit wel met torenhoge energieprijzen en omvallende middenstanders die aan de niet meer op te brengen gas en elektra-rekeningen ten onder gaan.

  Ene Jan Paternotte (ook 66) durft zonder gêne voor te stellen partijen (collega’s!) te verbieden, omdat ze andere taal gebruiken dan die van de nette elitaire carrièrepolitici, die zich niets aantrekken van andere reeds bestaande regels. Uit dezelfde hoek wordt instemmend geknikt waar het gaat om het opheffen van de bankrekening van Virus Waarheid en het ontmantelen van de omroep Ongehoord Nederland. Dit terwijl Tjeerd de Groot een journalist van O. N. ongestraft voor fascist mocht uitmaken en namens 66 figuurlijk op boerenjacht mag, met letterlijke gevolgen.

  Vervolgens wil 66 met jongetje Robbie Jetten de jeugd verpesten met lessen in lhbti & a t/m z.
  Maar Robje, jongens zijn jongens, meisjes meisjes en aan geaardheid kan je niets anders doen dan het accepteren. Wil een jongen een meisje worden, of andersom, maak daar geen probleem van. Er worden wel meer operaties uitgevoerd, dus als iemand in een verkeerd lichaam is geboren, kan er iets aan veranderd worden. Basta! Veel belangrijker is dat jongens, meisjes, homo’s en lesbiennes overal als gelijken worden gezien en dat alleen capaciteiten, aanleg en volharding leidend zijn en niet een idioot quotum. Zijn voor 4 posities 4 vrouwen beter dan de beschikbare mannen, dan worden het 4 vrouwen, maar dan ook andersom.

  Vervolgens het milieu. Het duo Klavertje K(l)aag (GL & 66) zijn bezig het milieu echt de nek om te draaien. Stikstof zorgt voor vergroening, de ijskap op de Noordpool groeit al zeker 10 jaar, de temperatuur op de zuidpool breekt record na record. Let wel: qua kouder worden. Het KNMI stelde de temperatuur tussen 1900 en 1950 met 2 graden naar beneden bij, zodat we moeten geloven dat de aarde opwarmt. Gelijktijdig zijn 16 hittegolven in die bewuste periode uit de statistieken verdwenen.
  En iedere zelfdenkende weet dat de zon bepalend is voor de warmte hier, aangevuld met kosmische invloeden en ook een beetje de mens. De mens in dus amper verantwoordelijk voor de opwarming (volgens echte deskundigen steven we al enkele jaren af op een ijstijdje) maar wel voor de plastic- en mondkapjes vervuiling. Maar intussen wel miljoenen bomen kappen om 5G vrij(stalings)baan te geven, het hout als biomassa in centrales (veel CO2 uitstoot!) te verstoken en van vliegen -als voornaamste door de belastingbetalers gesubsidieerde hobby- te genieten.

  En dan recent de kers op de volksverradende taart: staatssecretaris Alexandra van Huffelen. Dit slagroomloze stuk 66 gebak gaat tegen de wens van de meerderheid van de Kamer naar Brussel om Nederland nog verder te verkwanselen. Ze negeert de motie over de digitale identiteit, wetende dat de huidige coalitie nog maar steun geniet van ca. 30 % van de Nederlandse kiezers en de meerderheid van de kamer tegen is. Dus gaat dit beperkt houdbare appelpuntje namens rond de 20 % van de bevolking al liegend en bedriegend de identiteit van alle Nederlanders in Brussel stallen. Onomkeerbaar, behalve na een Nexit! 66 negeert daardoor de Kamer, het hart van onze niet bestaande democratie. We zijn in oorlog (met Rusland toch?) en in oorlogstijd worden landverraders tegen de ……!

  En tot slot (vul rustig aan) gaat Sigrid Kaag namens heel Nederland naar de West (Suriname en wellicht ook de 3 Boven- en 3 Benedenwindse eilanden om namens u en mij excuses aan te bieden, met een prijskaartje van minimaal 1 miljard euro en een verbod op het gebruik van het woord neger en van Zwarte Piet. Nou witte demos-plaag K(l)aag, niet namens mij. Ik en ook mijn voorvaderen hebben niets met de slavernij te maken, het geslacht van Oranje Nassau des te meer. Pluk Willem de Laatste en zijn familie maar kaal en laat de bevolking met rust. Tenzij wij Friezen nog excuses en een fors bedrag tegoed hebben van de nazaten der Noormannen, die in Friesland ooit flink te keer zijn gegaan.
  Zelfs het uitspreken of neerpennen van het woord neger (nikker vind ik nog erger) strafbaar stellen is onzin. Het komt pas in aanmerking voor strafvervolging als eerst het woord kankerhoer wordt verboden.

  Een van mijn favoriete negerwoorden (zolang dat woord nog niet verboden is) is Zwarte Piet, de meest aimabele donkere persoon die ik ken. Een echte kindervriend, veel meer dan die schijnheilige witte Klaas met zijn blanke baard (zie één van mijn eerdere blogs)
  De meerderheid is voor de gewone ingeburgerde Zwarte Piet, maar door Kick out Zwarte Piet-extremisten en Black lives matter fanaten, willen velen van die meerderheid wel wat toegeven met roetpieten. Nou voor mij matters alle lijven, van mens en dier! En democratie is de wil van de meerderheid van de bevolking.

  Democratie op zijn kop! Kaag met haar nieuwe 666 bestuurscultuur. Me hoela. Want DEMOS betekent iets, toch?


  Alternatief Staatsbestel Nieuws


  0 reacties :

  Een reactie posten