Israël is aan het ontwaken uit de nachtmerrie

Datum:
 • woensdag 21 december 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  


  Robin de Boer 20-12-2022

  “De ongemakkelijke waarheid over het vaccin is dat het effectief noch veilig is,” schreef de professor.


  Robin de Boer 20-12-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:20

  Professor Shmuel Shapira, die van 2013 tot 2021 aan het hoofd stond van het Israëlische Instituut voor Biologisch Onderzoek, heeft fel uitgehaald naar het ministerie van Volksgezondheid vanwege de lockdowns en de massavaccinatiecampagne.

  Shapira, die zelf drie prikken heeft gehad, trok op Twitter fel van leer. De Israëlische overheid beweert dat het mRNA-vaccin van Pfizer veilig en effectief is. “De ongemakkelijke waarheid over het vaccin is dat het effectief noch veilig is,” schreef de professor.

  “Ik zat er drie keer naast: bij de eerste prik, bij de tweede prik en bij de derde prik. Mensen vergeten dat Israël zich vrijwillig aanbood als lab van de wereld. Er waren nauwelijks data beschikbaar,” zei hij.

  10.000 procent

  De professor wees erop dat uit gegevens uit een overheidsdatabase blijkt dat het aantal kankergevallen met 10.000 procent is gestegen door de coronavaccins.

  Maandag zei Shapira in een interview met Kanaal 12 dat zijn kritiek vooral gericht is op de mRNA-vaccins, niet alle coronavaccins. “Ik zeg niet dat het Pfizer-vaccin helemaal ‘nep’ is, maar ik betwijfel of je het een ‘vaccin’ kunt noemen.”

  Professor Shapira zei spijt te hebben dat hij het mRNA-vaccin van Pfizer gehaald heeft. Het ministerie van Volksgezondheid beweert dat hij zo tekeerging op social media omdat het Israëlische coronavaccinatieprogramma dat hij leidde, is mislukt.

  Ernstig tegengewerkt

  De professor reageerde dat het vaccin van het Instituut voor Biologisch Onderzoek goed en effectief was en de eerste stadia succesvol heeft doorlopen, ondanks pogingen om het programma te dwarsbomen.

  Nadat hij het instituut in mei 2021 had verlaten, zei Shapira dat hij ernstig werd tegengewerkt door de overheid bij de ontwikkeling van een Israëlisch vaccin. Volgens hem had het ministerie kwaadaardige bedoelingen.

  “Israël is ook aan het ontwaken uit de nachtmerrie,” reageert gepensioneerd statisticus Herman Steigstra.

  0 reacties :

  Een reactie posten