FVD woest op honderd meter lange rij voor voedselbank: 'Herinnert u zich nog de cruiseschepen voor asielzoekers?'

Datum:
 • zaterdag 3 december 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Vrijdagochtend stond er een rij van 200 meter lang voor de voedselbank Amsterdam-Oost. 


  3-12-2022  Volgens Forum voor Democratie (FVD) is het een schande dat dit soort praktijken plaatsvinden in Nederland. 


  Journalist Leonard Ornstein deelde vrijdagochtend een foto die voor veel ophef zorgde: voor de voedselbank in Amsterdam-Oost stond een 200 meter lange rij.

  Forum voor Democratie reageert dan ook geschokt op de foto: 'Herinnert u zich de luxe ingerichte cruiseschepen met all-inclusive diner voor immigranten nog? Onze eigen mensen staan in een honderden meters lange rij voor de voedselbank.'

  Volgens de rechtse opiniemaker Joost Niemöller kenmerkt dit het 'land van Rutte'. PVV-voorman Geert Wilders noemt het voorval 'verschrikkelijk': 'Een rijk land als Nederland onwaardig. Een kabinet dat dit laat gebeuren - van welke politieke kleur dan ook - verdient het niet te regeren.'

  'Reisbureau Rutte'
  Filmpjes vanaf een Nederlands 'asiel-cruiseschip' worden massaal gedeeld. Door de asielzoekers, omdat ze zo blij zijn er zo goed bij te zitten. Door critici, omdat men vindt dat de filmpjes van 'Reisbureau Rutte' één grote uitnodiging is aan de rest van de wereld om massaal naar Nederland te komen. De filmpjes kunnen op de verbazing rekenen van onder andere Geert Wilders. 

  De fractievoorzitter van de Bredase VVD, Eddie Förster, schrijft: "Vanmorgen filmpjes gezien vanaf het asiel-cruiseschip. Van soberheid is weinig te merken. Tafels vol eten en mooie kamers. Deze filmpjes worden via socials massaal gedeeld met het thuisfront. Een grote uitnodiging om massaal hierheen te komen. Schandalig!"

  Geert Wilders: "Alles gratis voor asielzoekers. Lekker warm eten, verwarming, zorg. Allemaal voor niks op luxe cruiseschepen. Terwijl onze eigen mensen hun energierekening niet kunnen betalen en veel ouderen in luiers liggen door gebrek aan zorgpersoneel."

  "En ondertussen maken gelukzoekers op tiktok reclame voor onze super-de-luxe luxe vijfsterren-opvanglocaties op cruiseschepen. Dit kabinetsbeleid is gestoord, krankzinnig en ziek. Onze mensen krijgen een kruimel, vreemdelingen krijgen alles."

  0 reacties :

  Een reactie posten