Er is geen complot | Bert Nagelvoort en Micheal Verstraeten

Datum:
 • zaterdag 3 december 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Luister naar zijn interessante visie over de aanloop naar de huidige tijd én over de (verrassende) wijze waarop we daar weer uit geraken.

  3-12-2022


  We zitten niet in een wereldwijd complot, meent Michael Verstraeten. Er zijn veel eenvoudiger oorzaken van de huidige toestand van de wereld aan te wijzen. Die heeft er eerder mee te maken dat de mensen op een omgedraaide manier naar de wereld kijken. Men wil simpele zaken op een complexe manier oplossen en andersom. Dat is het vraagstuk van deze tijd volgens Michael. Luister naar zijn interessante visie over de aanloop naar de huidige tijd én over de (verrassende) wijze waarop we daar weer uit geraken. Michael is een ervaren advocaat, oprichter van Viruswaanzin in België en partijvoorzitter van Vrijheid (Liberté). --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!


  Café Weltschmerz


  1 reacties :

  King zei

  Komt nogal naïef over. Zeker als je geen vraagtekens zet bij het idee dat 9/11 door Afghaanse terroristen zou zijn veroorzaakt. Gezien alles wat er niet deugt aan die situatie en vooral hoe die ons is voorgespiegeld via officiële kanalen. Het stinkt an alle kanten naar een 'false flag event'.

  Ook jammer dat iemand die viruswaanzin heeft opgericht en zegt zaken daadwerkelijk te lezen nog altijd niet door heeft dat virologie an sich niet deugt (What really makes you ill, overigens een interessant boek op dit vlak). Op z'n minst moet hij het werk van Stefan Lanka toch onderhand wel onder ogen hebben gehad lijkt me. Je weet wel de toenmalige Duitse viroloog die heeft bewezen dat ze nog niet eens voor het zogenaamde (wel bekende) mazelen virus wetenschappelijk bewijs op tafel kunnen leggen. En als je je erin gaat verdiepen kom je ook vast zaken als het Rosenau experiment tegen wat duidelijk aangeeft dat onze ideeën over besmetting totaal niet kloppen waarbij je je moet afvragen bestaat besmetting eigenlijk wel of heeft ziekte een andere oorzaak (tip: toxemia).

  Een reactie posten