Elon Musk: "Het tij keert zich tegen de dodelijke bedreiging voor de beschaving, het Woke-virus

Datum:
 • dinsdag 13 december 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Twitter-eigenaar Elon Musk neemt het Woke-'denkvirus' op de korrel.


  Nieuwsredactie DDS

  Nieuwsredactie DDS 12-12-2022  "Er zijn nog veel veldslagen, maar ja, het tij begint zich te keren tegen de dodelijke bedreiging voor de beschaving, het Woke-geestvirus", aldus Musk.

  Elon Musk: "Het tij keert zich tegen de dodelijke bedreiging voor de beschaving, het Woke-virus"

  Deze uitspraak van Musk komt op het juiste moment. In recente tijden is het Woke-'denkvirus' steeds verder doorgedrongen in onze samenleving, met als gevolg dat men steeds vaker bang is om uitgesproken meningen te ventileren. Vrije meningsuiting lijkt steeds verder onder druk te komen te staan, en daar moeten we iets aan doen.

  Gelukkig heeft Musk zich uitgesproken tegen dit 'virus'. Hij is een van de machtigste mannen op sociale media, en zijn woorden zullen zeker niet onopgemerkt blijven. Zijn oproep tot verzet tegen het Woke-geestvirus is daarom een belangrijk signaal.

  Musk staat niet alleen in zijn strijd tegen dit 'virus'. Er zijn steeds meer mensen die zich verzetten tegen de steeds verder doordringende politieke correctheid. Zo zien we dat steeds meer mensen zich durven uit te spreken tegen het Woke-'denkvirus', en dat is goed nieuws.

  Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden

  We moeten blij zijn dat Musk aan onze kant staat in deze strijd. Zijn macht en invloed zullen ongetwijfeld bijdragen aan het tegengaan van het Woke-'denkvirus'. Laten we achter hem staan en samen vechten voor onze vrije meningsuiting. We mogen niet toestaan dat het Woke-geestvirus de overhand krijgt. Want als dat wél gebeurt is het inderdaad gedaan met de beschaving - al was het maar omdat Woke gender wil afschaffen, en daarmee dus ... gezinnen.


  DDS


  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

  2 reacties :

  edgar rice burroughs zei

  Dit is het doel van voedseltekorten en een energiecrisis
  SPREAD THE LOVE:SHARE THIS CONTENT

  Goedenavond op Eerste Paasdag voor orthodoxe christenen. Ik werd wakker met een bericht van de Amerikaanse website ZeroHedge, die meldde dat Elon Musk en Bill Gates ruzie zouden hebben. We hebben het er zo even over en verder vond ik een nieuwe video van Alex Christoforou van Cyprus, die ook al vertelde over het Griekse pasen en die verder iets héél interessants had, wat zelfs ik nog niet wist. Straks weet u het ook.

  Eerst even de grap van Elon en Bill. Ik heb een aantal keer verteld dat Bill Gates helemaal geen slechte persoon is en dat hij juist heel erg werkt aan een betere wereld in plaats van een slechtere. Maar als je dat op zo’n hoog niveau wilt doen zoals hij, waar je dus écht iets kunt bereiken, moet je wel weten wie je vijanden zijn. En die moet je dan soms naar de mond praten. Als je Bill eenmaal kent, zie je in dat hij van alles zégt aan kolder over klimaat en weet ik wat allemaal, maar ondertussen heeft hij toch maar mooi samen met Elon een stelletje apparaten van jewelste gefikst, waarmee je mensen op afstand kunt scannen op ziektes (en ja, dan vind je dus ook geesten als die er zijn, daarom heb ik zijn machine de ‘geestenontkurker’ genoemd). Met weer een andere machine kun je zelfs mensen op afstand opereren en dat is wat deze twee IQ’s al een tijdje met mij aan het doen zijn, samen met Costas en mijn moeder. Als je zóiets geweldigs uitvindt, ben je echt geen boef!

  https://natassavassiliou.eu/dit-is-het-doel-van-voedseltekorten-en-een-energiecrisis/

  Anoniem zei

  Anoniem 1, is het allemaal wel goed met u? Teveel naar de NPO gekeken en alle shit voor waar aangenomen? Als Bill Gates zo'n goed persoon is waarom wordt hij dan gezocht door India ivm zijn dodelijke Polio "Vaccin".
  Bill Gates heeft zich suf gekocht(miljarden) aan landbouwgrond in de VS en die grond allemaal schoon gebrand, het is precies volgens de WEF agenda.

  Een reactie posten