Complotdenkers-expert VU: ‘Breng ontkenning van klimaatverandering voor de rechter.’

Datum:
 • zaterdag 10 december 2022
 • in
 • Categorie: , ,

 • ‘Ontkennen van klimaatverandering is een zaak van algemeen belang’  10-12-2022


  Complotdenkers-expert VU: ‘Breng ontkenning van klimaatverandering voor de rechter.’

   Van een onzer correspondenten.

  ‘Ontkennen van klimaatverandering is een zaak van algemeen belang’, stelt Dr. mr. Anne de Hingh van de Vrije Universiteit. En zij die deze beweringen doen zouden voor de rechter moeten verschijnen.

  Volgens haar is met de ontkenning van klimaatverandering de collectieve veiligheid in het geding en staan er dus mensenlevens op het spel. Zij doet de uitspraak naar aanleiding van een conflict binnen de VVD-afdeling van Kaag en Braassem.

  Het VVD-bestuurslid Aad Blom werd door een partijgenoot van fascist beschuldigd, nadat hij klimaatrealistische tweets had verstuurd.

  Zie hier het Twitter-account van Aad Blom.

  Volgens de beschuldigende VVD-er gaat het ‘hier om mensen waar je juist als liberaal voldoende afstand van houdt.’ Aad Blom zou zijn ‘geradicaliseerd’. Andere partijleden gunnen hem de vrijheid van meningsuiting.


  Dr. mr. De Hingh, die zich bezig houdt met complotdenken en fake news stelt:

  ‘Hoewel het complot-denken tijdens corona een vlucht heeft genomen, is er geen wetgeving voor dit soort zaken. Dit valt gewoon onder de vrijheid van meningsuiting. Wat doe je hiermee als fractie, partijgenoot of medeburger? Emoties lopen vaak hoog op bij discussies over complotten, die doorgaans op het scherpst van de snede worden uitgevochten.’

  ***

  Bron hier.

  ***


  5 reacties :

  Anoniem zei

  Het klimaat is grillig en veranderd altijd.

  Anoniem zei

  Deze zogenaamde wetenschapster, mevr. Dr. mr. Anne de Hingh van de Vrije Universiteit, raaskalt maar wat want geen verstandig mens zal ontkennen dat er sprake is van klimaatverandering. Hoe kun je nu ontkennen wat al miljoenen jaren aan de gang is? Hoe komen de Hunebedstenen in Drenthe terecht om maar eens een simpel voorbeeld te noemen? Ook hier is weer sprake van een omgekochte/gesubsidieerde wetenschapster die haar broodheren tevreden wil houden, vrijheid van meningsuiting is aan dat soort gevaarlijke idioten niet besteed.

  Anoniem zei

  Niemand zal beweren dat het klimaat niet aan het veranderen is . Maar wij hebben nog op school geleerd dat dat proces al miljarden jaren als een soort golfbeweging gaande is.
  De verandering van het klimaat vindt niet alleen plaats op aarde maar in heel ons zonnestelsel.

  We hebben het met corona gezien hoe ongelooflijk onbetrouwbaar modellen zijn. En hoe ongelooflijk onbetrouwbaar regerings " wetenschappers " zijn.

  De klimaat crisis is niets anders dan een verdienmodel van de elite.

  Als je zo begaan bent met het milieu ga dan eens uitzoeken wie het staal maken voor windmolens ( geproduceerd in China met kolencentrales) , wat voor zware metalen er nodig zijn om een elektrische auto to produceren.
  Ga dan een nakijken hoeveel gevaarlijke gassen er ontsnappen uit windmolens, wat er gebeurt met de wieken ( micro plastics en ook niet te recyclen). Hetzelfde met afgedankte zonnepanelen en elektrische auto's. En ook niet onbelangrijk wie delven die zware metalen ( kinder arbeid). Is er wel voldoende voorraad om volledig " groen" te gaan.

  In de toekomst moeten mensen gaan betalen voor het terugleveren van hun opgewekte stroom via zonnepanelen.
  Zonder alle levenslange subsidies heeft " groen" totaal geen toekomst.

  " Groen" zal de aarde binnen 50 jaar vernietigen. Maar mensen zijn te dom en te lui om informatie te zoeken anders zouden zij zich met hand en tand verzetten tegen deze enorme leugen.

  Anoniem zei

  Als de wetenschap al in een spagaat split langs elkaar heen praten
  Wie is dan de rechter of politicus om daar een oordeel over te vellen?
  Kun je beter het wanbeleid van de politiek onder de loep nemen.
  Dwangmatige regels opstellen voor corona waarbij in mei 2020 al bekend was bij het rivm dat er geen sprake is van een pandemie. of de Who die stelde dat het een killervirus zou zijn, wat een tergende desinformatie van hogerhand. En dan keihard de Who de regie in handen geven die gaat beslissen hoe om te gaan met onze vrijheid en gezondheid.
  Dwangmatig boeren de schuld geven op grond van een software programma aerius berekeningen gebasseert op valse data input met foutieve uitkomsten.
  Politici die die experts en wetenschapper ter zijde schuiven inclusief onze grondwet vertrappen door buitenlandse verdragen te onderteken.
  Dat zijn Politici die het belang van Nederland ondermijnen en buitenlandse inmenging op de bevolking loslaten. Zij zijn geen volksvertegenwoordigers de politiek die het volk monddood maakt door het referendum af te schaffen. Een tweede kamer die in meerderheid tegen de e ID stemt en toch in Brussel ondertekend. Kom zeg is er in Nederland überhaupt nog sprake van democratie, rechters zijn theoretische kutsukkels, zo ook de kartelpartijen een behoorlijk laag ic hebben. Ze beloven van alles in hun verkiezingsprogramma en voeren vervolgens een wereldvreemd beleid.
  Als dat nog niet genoeg is dan is Nederland met zijn elitaire bestuurders niets anders dan een leugenachtige corrupte incapabele bananen republiek
  Dat is mijn vrije mening , een ider die zich aangevallen voelt door deze uitlatingen zal mij bestempelen als ongeschoolde gestoorde complotdenkers.
  Nou dank u, beter een denker dan complotten uitvoeren met dwang en drang wetten.

  Anoniem zei

  Definieer eerst maar eens wat klimaat is.
  Daarna wat klimaat verandering is.
  En daarna kwantificeer maar eens wat klimaat verandering door toedoen van de mens is.

  Aangezien de eerste al niet te definiëren is, zijn de overige twee onmogelijk te duiden.

  Ik zie je wel voor de rechter.

  Een reactie posten