Aandacht voor de klimaatproblematiek

Datum:
 • donderdag 29 december 2022
 • in
 • Categorie:
 •   Mijns inziens hebben zij echter een keer een flink pak slaag nodig! 
  Aandacht voor de klimaatproblematiek


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Ik wil graag even aandacht voor de daadwérkelijke klimaatPROBLEMATIEK!

  Veel onwetende en dagelijks door de wereldwijde mainstream media gehersenspoelde mensen hebben namelijk ‘veel respect’ voor klimaatactivisten… ‘Respect’ hebben voor onvoorstelbaar DOMME mensen die zich ÈLKE dag opnieuw weer laten opjutten door gluiperige hufters als Yasser Klaver, geestelijk onstabiele en daarmee uitermate wispelturige kindertjes als Greta Thunberg, de NOS uiteraard (!) (allen vanwege de financiële ‘prikkel’) en inmiddels ook door totaal onwetende topsport-deugmensen als Sebastián Vettel, een of andere skiër (en de skifederatie) of het zoveelste sukkeltje op Twitter of Instagram dat (middels eenvoudig kopieergedrag) graag in de aandachttrekkerij/kijker staat en helemaal gelukkig wordt van alle ‘likes’ …of er misschien zelfs geld mee kan verdienen? Ik kan voor dergelijke mensen helaas geen enkele vorm van respect opbrengen! Ik heb er hooguit héél veel medelijden mee. Zouden zij eigenlijk niet héél erg moe worden van zichzelf…?

  Ben Crabbé van de Belgische tv-zender VRT-MAX is (uiteraard eveneens voor veel geld) ook zo’n LINKSE, ‘deug’ pro-EU en klimaat-leugens promotor. Feitelijk is Crabbé net zo’n misselijkmakend mannetje als Mathijs van Nieuwkerk (Özcan Akyol is ook zo’n zielig mannetje) die – eveneens voor heel veel geld – óók alles en iedereen fantastisch vond, en zo jarenlang het links-utopische door-en-door-corrupte gedachtegoed dagelijks via de tv moest verspreiden. Zo vindt Crabbé (nogmaals: voor veel geld) de EU ‘helemaal geweldig’, vond hij de corona-maatregelen en de genocide-injecties ‘helemaal het einde’ en heeft daarnaast “erg veel respect voor klimaatactivisten” die zich vastlijmen aan tafels, op de weg of ‘activisten’ die eeuwenoude kunstwerken ‘voor het klimaat’ vernielen… Mijns inziens hebben zij echter een keer een flink pak slaag nodig! Hoe kunt u in vredesnaam ‘respect’ opbrengen voor deze open-inrichting-debielen die uitsluitend door overschreeuwen en overal chaos en schade aan te richten hun ‘punt’ willen doordrammen, maar waar verder op geen enkele manier een normale conversatie mee te voeren is. Op inhoudelijke punten “wensen zij namelijk niet in te gaan”… Dan blijft het stil (geen bewezen/onderbouwde tegenargumenten!) of blijven zij domweg hun ingestudeerde klimaat-mantra schreeuwen. Wat ZIJ doen slaat werkelijk  h  é  l  e  m  a  a  l  nergens op en er valt geen zinnig woord met deze deug-sukkeltjes te voeren, maar ‘we moeten er wél respect voor hebben, want ze staan wél ergens voor’…? Klopt! Voor de autistische instandhouding van de hen aangeprate angsten en leugens, want wat zij doen is op geen enkel wetenschappelijk bewezen feit gebaseerd, laat staan te verantwoorden. Maar feiten doen er in deze wereld niet meer toe weten we inmiddels, het gaat uitsluitend nog om ‘het gevoel’ (leugens voor (eigen) gemoedsrust/bestwil…) en ‘de beleving’… Dát is de wereld waar wij de laatste jaren in moeten leven! Een open inrichting geleid door volkomen psychopathische patiënten en gluiperige klimaat-criminelen! KOEKOEK!

  Dus hier de waarheid!

  Alhoewel diverse studies hebben aangetoond dat de opwarming slechts kort geduurd heeft en inmiddels al sinds 2016 is gestopt, blijven de globalisten dit als ‘belangrijk argument’ gebruiken om iedereen te kunnen onderwerpen aan het ‘sociale’(WEF)kredietsysteem waarbij iedereen (CO2/‘Carbon’)-afhankelijk wordt gemaakt van de staat/EU/NWO en u, zoals Klaus Schwab al heeft gezegd, “niets meer zult bezitten, maar zogenaamd gelukkig zult zijn”… Sterker nog: de opwarming – die sinds 2016 gestopt is – wordt volgens de globalistische/fascisme 4.0 elite zelfs veróórzaakt door de mens… Terwijl men geen enkele uitleg heeft (en dit ook niet WIL horen!) voor het bewezen feit dat er tussen het jaar 850 n. Chr. en 1250 n. Chr. precies hetzelfde heeft plaatsgevonden, maar de Vikingen hun uitstapjes toch echt via roei- en zeilboten maakten. Die tijd is qua opwarming ‘niet te verklaren’, maar kan in ieder geval NOOIT aan de mens gelegen hebben, laat staan aan het gebruik van fossiele brandstoffen. En ja, Groenland ontdooit (net als tussen het jaar 850 n. Chr. en 1250 n. Chr.), maar tegelijkertijd verschuiven de magnetische polen en is het (daardoor? dat zou in ieder geval een plausibele reden kunnen zijn) op de Zuidpool nog nooit zo koud geweest als de afgelopen jaren, heeft er op de Noordpool nog nooit zoveel ijs gelegen én is in tegenstelling tot wat u telkens weer op de mainstream media langs ziet komen, de ijsberen populatie nog nooit zo groot geweest als nu… Èn… de mensen die de plotselinge ‘enorme zeespiegelstijging’ hebben ‘voorspeld’, blijken daarná allemaal miljoenen-villa’s aan zee te hebben gekocht… maar uiteraard hoort u daar vanuit de mainstream media of de hypocriete uitwerpselen van GroenLinks en D66, NÍEMAND over!

  Waarom niet? Nou, dat zou betekenen dat hun geld-genererende leugens dan geopenbaard worden en blijkt dat al hun ‘modellen’ frauduleuze, programmeerbare ‘modellen’/leugens zijn geweest en dan voor heel veel goedgelovige ‘activisten’ en klimaat-criminelen hun hele leugen-wereldje instort. Weg hysterische aanhang, weg geld, weg luxe en weg bevoorrechte posities…

  Het daadwerkelijke probleem

  Er is derhalve – in tegenstelling tot de zoveelste ‘warmste …dag bullshit ooit’ – geen enkel probleem met het klimaat zelf. Het klimaat verandert namelijk van nature ALTIJD al. Dat is slechts een kwestie van u daaraan aanpassen. Echter; het klimaat dat róndom de klimaat-leugens is opgezet en via al die domoren compleet uit het verband is gerukt en als een kwaadaardig kankergezwel verder is gegroeid, is het probleem. De hetze die tegen u gevoerd wordt als klimaat‘ontkenner’ etc. is het probleem. Na-gepapegaaid en geroeptoeterd door oer-DOMME, stokdove en hersenloze ‘volgertjes’ die, als bij een ‘religie’, ‘heilig’ zijn gaan geloven in de grootste onzin en de leugens die verkondigd worden door gluiperige angst-en-hysterie-aanwakkerende gluiperds als Yasser Klaver, die er veel persoonlijke inkomsten mee genereren. Dát zijn de daadwérkelijke problemen rondom de zogenaamde ‘klimaatopwarming’ die al ruim ACHT JAAR (!) niet meer actueel is, maar door het globalisme en haar gewillige/corrupte mainstream media voor veel geld in stand gehouden moeten worden. Pure omkoping en afpersing (!) gelijkwaardig de steeds meer aan het licht komende corona-misdaden die zij hardnekkig blijven verzwijgen.

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten