Zit farma achter WO 1, WO 2 én WO 3?

Datum:
 • maandag 14 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De video is zowel overweldigend als schokkend te noemen, ...
  14-11-2022  Onlangs bekeek ik een video waaraan ik een meewarig gevoel overhield. Uiteraard ben ik bekend met de machten en krachten die achter de schermen ons wereldtoneel beheersen, maar dat deze krachten ook daadwerkelijk achter de eerste twee Wereldoorlogen zouden kunnen zitten? Dat had ik zo helder nog niet uiteengezet zien worden. Dr. Matthias Rath, die op Wikipedia wordt neergezet als een vitamineverkoper, is samen met tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling onderzoeker geweest naar hart- en vaatziekten. Inmiddels is hij de man achter ‘cellulaire geneeskunde’ en staat hij aan het hoofd van een instituut dat onderzoek doet hiernaar én naar voedingsleer. In 2011 hield hij een toespraak waarin hij feit na feit aan de dag legde over het ontstaan van de Eerste en de Tweede Wereldoorlog en de rol van de chemische, petrochemische en farmaceutische industrie in Duitsland, daarin. De video is zowel overweldigend als schokkend te noemen, met name voor mensen voor wie dit nog nieuwe materie is. Het motto achter beide oorlogen? Winst is belangrijker dan mensenlevens. Hoe kunnen we deze toespraak uit 2011 in verband brengen met de gebeurtenissen van vandaag? En is er dan dus toch sprake van een Derde Wereldoorlog? Je ontdekt het in deze video, Lieve groet, Igor van Kaam Bron: Keuringsdienst van Waarheid (https://kanaal13.tv/programma-s/keuri...) BELANGRIJK: Klik hier om Igor te steunen bij het maken van nog meer NLP analyses: https://whydonate.nl/nl/donate/steun-... Boek bestellen of Positieve Psychologie volgen? Bestel ‘Ik leef mijn eigen leven’ op: https://universityofme.nl/training/ik... Je kunt ook kiezen voor het Positieve Psychologie Programma: https://universityofme.nl/training/ha... Gebruikte links: https://youtu.be/gORv-DJaI4o  Universityofme

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Weet je wat interessant zou zijn? Moeten we ons niet beginnen afvragen of diezelfde bedrijven nu ook niet de chemicaliën maken voor de globale Geoengineering?

  Anoniem zei

  Zie Link >https://docplayer.nl/7684716-Vooraanstaande-nazi-jurist-en-hoofd-architect-van-de-eu-brussel.html
  Basisplan van de Nazi/kartelCoalitie–Blauwdruk voor de‘EUBrussel
  Hoofdstuk 2
  Download de info voor onze kinderen >pagina 1 t/m 84
  Nazi/kartel juristen beramen de toekomst van Europa.
  De plannen van het Olie en Farmaceutisch kartel voor de verovering van Europa
  Toen het Nazi bewind in 1945 ophield te bestaan, was het bewind van hun medeplichtigen, het IG Farben kartel en haar opvolgers BAYER, BASF en HOECHST net begonnen. Als een strategisch deel van hun plan plaatsten zij slechts 10 jaar nadat hun vorige poging had gefaald een van hun eigen mensen aan het roer van het nieuwe politburo in Brussel: Walter Hallstein. Dit hoofdstuk bewijst dat de fundamenteel ondemocratische opzet van de huidige EU Brussel niet toevallig is. Hallstein, een vooraanstaande Nazi jurist en expert

  Anoniem zei

  Om wat dichter bij huis te blijven, ik kan u verzekeren dat artsen liever een patiënt laten sterven dan hem of haar een natuurgeneesmiddel voor te schrijven.
  2 Voorbeelden:
  Een patiënt met geen of weinig weerstand in het hoofd/halsgebied leed aan chronische oorontsteking. Na verloop van tijd hielp geen chemisch geneesmiddel meer, dus patiënt moest leren leven met voortdurende oorontstekingen en dat is ondoenlijk. Goede raad was duur, maar gelukkig bracht internet hulp, een plantaardig middel wat veel geconcentreerde Allicine bevat. https://nl.wikipedia.org/wiki/Allicine
  Een ander patiënt met ongeveer eenzelfde medisch verleden kampte met schimmels in de mond en ook daar waren de chemische geneesmiddelen na verloop van tijd uitgewerkt. Goede raad was duur, de artsen in 3 verschillende ziekenhuizen wisten het ook niet meer, maar gelukkig bracht internet ook hier weer hulp. De oplossing was eigenlijk heel simpel: 3x daags spoelen met (verdund) appelazijn.
  Later wist een van de artsen die geen oplossing meer in haar chemische geneesmiddelen handboek wist te vinden precies te vertellen waarom het middel helpt. De zuurgraad in de mond/keel verandert en dood de schimmels. De patiënt wist dit uiteraard al sinds het gebruik van de appelazijn. Iedereen zal zich afvragen waarom diezelfde arts dat plantaardige middel dan niet voorschreef, maar zo machtig is de Farmacie dus.
  Schimmels die de ontstekingen veroorzaken in mond en keel kunnen zeer gevaarlijk zijn want breiden de schimmels zich uit naar de luchtpijp dan kan dat dodelijk zijn.

  Een reactie posten