Willen we sterven vanwege de Oekraïne? De ophitsing tot oorlog moet stoppen!

Datum:
 • dinsdag 22 november 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Leugen mislukt – maar geen bekentenis van fouten

  Willen we sterven vanwege de Oekraïne? De ophitsing tot oorlog moet stoppen!


  (Door: Gerhard Markel – Vertaling: E.J. Bron)

  Op 15 november sloeg er een raket in een dorp in Polen in de buurt van de Oekraïense grens in en eiste twee dodelijke slachtoffers. De schuld werd direct aan Rusland toegeschreven. De media schreeuwden in grote stijl om vergelding en politici sprongen ook op de trein. Uiteindelijk was het een Oekraïense en geen Russische raket, maar de Derde Wereldoorlog was nog nooit zo dichtbij als op deze dag in november. Na dit scenario is het de vraag: Willen wij sterven voor de Oekraïne? De ondernemer en politieke blogger Gerhard Markel heeft een duidelijk antwoord op deze vraag…

  Ik wil niet sterven vanwege de Oekraïne!

  Ik heb heel lang aan de eerste zijn gevijld en erover nagedacht welke titel passend zou zijn. En toen heb ik besloten tot de kern van de zaak door te dringen. De vraag die men vanaf vandaag in elke discussie over de Oekraïne moet stellen, luidt: wil je vanwege de Oekraïne sterven? Wil je dat we er allemaal aangaan vanwege dit land? En als ze je dan aankijken alsof je gek zou zijn geworden, kun je tegen hen zeggen – omdat het op 16 november 2022 bijna zo ver was! Wat is er gebeurd, terwijl jullie gewerkt, geslapen, gelachen of gehuild hebben, terwijl jullie je leven leefden op deze 16-11-2022?

  Op deze dag waren we nog nooit zo dicht bij de Derde Wereldoorlog als sinds de dagen van de Cuba-crisis in 1962, toen de Amerikanen de deksels van de silo´s al van de atomaire langeafstandsraketten hadden verwijderd en de wereld op een haar na verwijderd was van de nucleaire Armageddon. In de nacht van 15 op 16 november is er in Polen ion een dorp in de buurt van de grens met de Oekraïne een raket ingeslagen, waarbij twee mensen om het leven kwamen. De Oekraïense regering onder de geestelijk compleet beperkte acteur/clown Zelensky heeft direct gereageerd. Hier de originele reactie:

  We must put this terrorist in place! The longer Russia feels impunity, the more threats there will be for anyone that can be reached by russian missiles! Hitting Nato Territory with missiles… this is a Russian missile strike against collective security! This is a very signifikant escalation! We need to act!”

  Soros´ mediamachine start propaganda met Fake News

  Korte tijd later heeft de mediamachine van de satan Soros, het Project Syndicate, het hysterieorgel aangegooid en zijn Europa´s media ermee begonnen om in grote krantenkoppen te hyperventileren! – Wie kritiek heeft op mijn woordkeuze: deze man probeert al decennia lang de wereld en vooral verkiezingen in de wereld naar zijn opvatting te beïnvloeden. Dat is duizendmaal bewezen, het laatst heeft hij meer dan $ 120 miljoen in de campagne van de Democraten bij de Midterms geïnvesteerd.

  Zijn machtsmiddel is het Project Syndicate, een aaneensluiting van honderden media en duizenden journalisten in het Westen, die zijn propaganda op elkaar afgestemd brengen. Volgens mij bestaat er geen groter gevaar voor de democratieën dan deze mediamachine!

  Politici verlangen in feite de Derde Wereldoorlog

  Nadat de mainstream media dinsdag en woensdagmorgen allemaal in de “het was Rusland”-modus waren gesprongen, deed de gebruikelijke Twitter-bubbel er nog een schepje bovenop – de desbetreffende Woko Haram en linksgroene woke toetsenbordactivisten eisten onmiddellijk het uitroepen van Artikel 5 van de NAVO-verdragen, dat is de bijstandsplicht van alle NAVO-landen wanneer een van de leden wordt aangevallen.

  Omdat Twitter met afstand het politiek belangrijkste meningsplatform is (daarom slaat linksgroenwoke immers ook zo op tilt sinds Musk daar weer de vrijheid van meningsuiting invoert) en alle politici Twitter en zijn trends lezen, duurde het dan ook niet lang tot politici meededen aan deze waanzin en een actie van de NAVO tegen Rusland eisten. Dat duurde allemaal maar enkele uren, de spiraal van de waanzin draaide razendsnel!

  Laat het me nogmaals duidelijk maken – er werd rechtstreeks een deelname aan de oorlog van de NAVO geëist en bediscussieerd – dus niets minder dan de definitieve stap in de Derde Wereldoorlog! Het was ongelooflijk, als normaal mens stond ik sprakeloos tegenover deze spiraal en zag plotseling hoe in één keer het reële gevaar bestond dat we onszelf allemaal terugvinden in een wereldoorlog met de grootste atoommacht ter wereld en het ons helemaal niet duidelijk was hoe het daartoe kon komen!

  Leugen mislukt – maar geen bekentenis van fouten

  Godzijdank is er het Amerikaanse leger en zijn wereldwijde satelliet-controle, die niets ontgaat. Terwijl de Europeanen compleet doordraaiden, Rusland in de media de duidelijke schuldige was en de betermenschen om wereldoorlog schreeuwden (deze krankzinnigen), begonnen de VS daar openlijk aan te twijfelen.

  Godzijdank bestaan er ondertussen goed met elkaar verbonden alternatieve media, die de beelden uit Polen onmiddellijk analyseerden, alternatieve bronnen gebruikten en vragen begonnen te stellen over het gebeuren. Wat betreft mijn persoonlijke instelling over het shithole Oekraïne wil ik hier graag nog vanwege de historische waarheid aan de standpuntbepaling van het Oekraïense leger herinneren, die onmiddellijk verontwaardigd de verdenking afwees dat het Oekraïense raket geweest zou zijn die in Polen was ingeslagen. Het zou uitgesloten zijn dat dit een Oekraïense raket geweest zou zijn – logen de Oekraïners zonder met de ogen te knipperen tegen de wereld!

  En natuurlijk weten we inmiddels allemaal dat het een Oekraïense raket was die daar is ingeslagen. Natuurlijk kennen we allemaal het officiële narratief, dat ondertussen luidt – een Oekraïense afweerraket had een technische fout en was er eigenlijk voor bedoeld om een Russische aanvalsraket af te weren. Natuurlijk hebben jullie al gehoord dat het weliswaar een Oekraïense raket was, maar Rusland schuldig is.

  Mainstream pers medeschuldig aan dreigende escalatie

  De hoogste baas van de NAVO, Stoltenberg, heeft letterlijk gezegd dat Rusland er schuldig aan is dat er een Oekraïense raket op Pools grondgebied inslaat! En natuurlijk is er geen enkel mainstream medium, geen enkele journalist in dit gelijkgeschakelde propaganda-orgel die nadenkt over zijn oorlogsgeilheid of een fout toegeeft!

  Zij hebben Europa op een haar na in de Derde Wereldoorlog gestort en – niet, er wordt niets veranderd aan de waanzin van de oorlogsspiraal en de leugenpropaganda! Niemand informeert de mensen erover dat onderscheppingsraketten na een bepaalde vliegduur zichzelf om veiligheidsredenen automatisch in de lucht vernietigen, opdat het dus niet tot zulke ongelukken kan komen!

  Niemand durft ook maar te discussiëren over de verdenking of de Oekraïne alweer met een false flag actie geprobeerd heeft het Westen definitief de oorlog in te trekken. Niemand eist om de krankzinnige coke verslaafde horrorclown Zelensky eindelijk te stoppen, die zonder scrupules een atomaire oorlog zou veroorzaken als hij zou kunnen.

  We waren woensdag op een haar na verwijderd van de ondergang van de wereld. Nauwelijks iemand heeft de ernst van de situatie daadwerkelijk begrepen. Schuld daaraan zijn de mainstream media, die in hun opdracht als middel ter correctie volledig falen en in plaats daarvan pure propaganda-orgels zijn geworden. We zijn nog steeds maar een centimeter van de atomaire Armageddon verwijderd wanneer we de Oekraïne erin blijven ondersteunen om te kunnen escaleren.

  Wij zijn de Oekraïne helemaal niets schuldig

  En ik zeg het heel openlijk. Wij zijn deze Oekraïne helemaal niets schuldig. In de Oekraïne woedt een oorlog om macht en bronnen. In de Oekraïne wordt geen vrijheid of democratie verdedigd. Deze oorlog gaat ons helemaal niets aan. En ik wil en zal in geen geval mijn leven of het leven van mijn familie voor de Oekraïne in gevaar brengen of zelfs opofferen!

  De ondersteuning van het Westen van deze oorlog moet nu stoppen, de Oekraïne moet aan de onderhandelingstafel gewrongen worden, mocht dit noodzakelijk zijn. Stop het geld en de cokesverslaafde zit een dag later aan tafel met Poetin.

  Zo eenvoudig zou het zijn. Want ik wil niet vanwege de Oekraïne sterven.

  PS: Een deel van onze maatschappij in Europa is helemaal zijn verstand verloren en moet onmiddellijk gestopt worden – in het bijzonder de krankzinnige toetsenbordactivisten in de mainstream media!

  Bron:
  report24.news
  Door: Gerhard Markel

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Max Q zei

  Het WEF kartel heeft blijkbaar geen enkel probleem met sterven voor Oekraine...............

  Een reactie posten