OM ontvankelijkheid - Juridisch Journaal

Datum:
 • dinsdag 29 november 2022
 • in
 • In dit juridische journaal doen we de nabeschouwing van de zitting OM vs Willem Engel. 


   


  Zie hier de uitzending


  29-11-2022


  We gaan langs alle punten van de ontvankelijkheid van het OM en we proberen te duiden welke juridische weg zij proberen te volgen.
  Het is onduidelijk om wat voor opruiing het gaat. Opruiing tot wat? Dat is tijdens de zitting niet duidelijk geworden. Daarnaast is het zeer opmerkelijk dat de eis geen gevangenisstraf is, maar dat ze wel 100 dagen voorarrest hebben gevraagd. Ze komen nu met de uitleg dat ze een voorbeeld willen stellen en daarom een principiële uitspraak wensen. Het OM kan alleen nog maar niet ontvankelijk verklaard worden.—

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!


  Registreren

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!  0 reacties :

  Een reactie posten