OEVERLOOS GEZWAM

Datum:
 • zaterdag 12 november 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Een debat over stikstof…

  OEVERLOOS GEZWAM


  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Een debat over stikstof…
  Urenlang gelul in de ruimte over een zelf gecreëerd probleem dat geen enkele wetenschappelijke basis bevat, zacht uitgedrukt, dat is niet zo tof.

  Een debat over de experimentele injecties, over covid, over testen en maatregelen,
  Urenlang gelul in de ruimte over een gevaar dat niet bestaat, dat geen enkele wetenschappelijke basis bevat, maar in hun visie, gaan ze het wel even regelen.

  Een debat over huisvesting en de tekorten, de overvolle opvang, en het gevaar van extreme ISIS-vrouwen,
  Urenlang gelul in de ruimte over een zelf gecreëerd probleem, zij hebben getekend voor meer, meer, meer, er is qua overheid geen vertrouwen.

  Een debat over de zorg, urenlang gelul in de ruimte, omdat ze een mondiaal plan hebben voor de gezondheid van de wereldbevolking, 
  Praten over gelijkheid, terwijl zij “andere” regels volgen en privileges genieten waar wij de gevangenis voor ingaan, als zijnde de bevolking.

  Urenlang gelul in de ruimte over de zorg, terwijl ze ik weet niet hoeveel ziekenhuizen hebben gesloten,
  Mijns inziens allemaal door het wanbeleid van de politiek gecreëerde problemen, ze zijn globalisme, mijns inziens nauw verbonden met het satanisme, aan het promoten.

  Al deze zinloze debatten, het verkwisten van belastinggeld, over details en de gevolgen van de oorzaak, waar dan weer niet over gedebatteerd wordt,
  Want de oorzaak van bijna alle problematiek in óns Nederland ligt mijns inziens bij de overheid, dat is waar het schort.

  De oorzaak is getekende contracten, verdragen, Agenda’s, resoluties en andere documenten getekend door narcistische individuen die de mensheid niet waarderen noch hun mensenrechten respecteren,
  Naar mijn mening is patriottisme iets positiefs, waarom zou het verkeerd zijn om van je eigen land te houden, je eigen cultuur en tradities te willen houden, we zouden ze moeten eren.

  We zitten weer in de tijd van het jaar dat zwarte mensen geweerd worden uit ons land, mensen die kinderen blij willen maken, ik vind het discriminerend, het verbieden van Zwarte Piet,
  Dat is bijna net zoiets als de paus uit het Vaticaan halen, of de woonwagenbewoners uit hun wagens, bizar, maar vergeten doen we het niet.

  Ik ben mijn ei weer even kwijt om het zo maar te zeggen, fijne avond of dag, dat ligt eraan natuurlijk waar op deze mooie wereld u zich bevindt,
  Wees positief, verandering is bezig en samen strijden we door, we weten waar de oorzaak van vele problemen vandaan komen, we zijn allemaal door de overheid getraumatiseerde slachtoffers, wat ons dan weer verbindt.

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten