-Michel Mulder- En De Wereld Draait Door

Datum:
 • maandag 28 november 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • En de wereld draait dooooooor...


  28-11-2022  -Michel Mulder- En De Wereld Draait Door  Beste Matthijs,

  Zelfs jij zou er de po√ętische schoonheid van inzien, dat karma zich aan jouw deur heeft gemeld, door het feit dat de wereld gewoon door draait.

  Jarenlang heb jij gedacht - en je zo misdragen - dat jij the center of the universe was, de Elvis Presley in een wereld gevuld met Hermans waar je uiteindelijk enkel een klootzak van formaat bleek.


  Jij bedreef volgens jouw bescheiden mening - en die van iedereen die jouw hielen likte - topsport, maar het was dan wel topsport waarin jij zelf slechts 'de vierde man' was, het knuffelobject van VI's vierde man Rene van der Gijp.

  Jouw bijdrage aan het programma was dat je als een machinegeweer jouw woordenbrei over jouw gasten uitkotste, waarbij een bepaald kunstzinnig gehalte leidend was over daadwerkelijke inhoud.

  En verder? Verder mocht jij de producten - vaak boeken en cd's - omhooghouden van jouw gasten, wat jou niet veel anders maakt dan Wendy van Dijk in haar beginjaren bij Wie ben ik?

  Jij Matthijs bent de elektromotor die zich een benzinemotor waant, de Pierre van Ostade voor de ware grootheid van het programma Willem Ruys, zoals ook al te zien was in het programma Top 2000 √† Go-Go, wat dreef op de expertise van Leo Blokhuis.

  Wie geschoren wordt moet stilzitten, vraag het Marco Borsato, maar uiteraard niet jij, de ongekroonde Koning van de televisie en de Charles Manson van het personeelsbeleid, jij trapt gewoon van je af of jou groot onrecht is aangedaan.

  Ik adviseer je op dit pad te blijven wandelen Matthijs. Hoe meer Nederland namelijk ziet dat jij geen zelfinzicht, berouw of spijt kent, hoe groter de kans dat jij zal verdwijnen in de stoffige archieven van de - ook reeds tanende - omroep BNNVARA.

  En de wereld draait dooooooor...

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten