Met de invoering van digitale ID´s en digitale valuta in de hele wereld dreigt de tirannie

Datum:
 • maandag 14 november 2022
 • in
 •  

  Met de invoering van digitale ID´s en digitale valuta in de hele wereld dreigt de tirannie

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Allemaal deel van het “Great Reset”-plan

  Totale controle, digitale identiteit en elektronische valuta: in enkele landen ontbreekt er maar weinig om deze huiveringwekkende elementen werkelijkheid te laten worden. Inmiddels weet u waarschijnlijk van de plannen voor digitale ID´s en digitale valuta. Maar hoever zijn deze plannen op verschillende plaatsen in de wereld exact gevorderd? Welke stappen worden e rop dit moment ondernomen? Waarom zijn digitale “identiteiten” zo problematisch? En wat zijn mogelijke oplossingen? Een analyse op “LifeSiteNews” brengt de huiveringwekkende waarheid aan het licht.

  Het proces van de wereldwijde invoering van digitale identiteiten begon al jaren voor het Covid-fiasco en de publicatie van het boek van Klaus Schwab: “Covid-19; The Great Reset”.

  In 2016 startte het Project ID2020 van de Verenigde Naties, waarvan het doel is om iedere mens in de wereld van een digitale identiteit te voorzien. De Europese Unie heeft echter al eerder, namelijk in 2014, het juridische kader voor de invoering van een Europese digitale identiteit gecreëerd.

  In maart van dit jaar schreef Ashley Sadler een artikel over hoe de wereldelites stilletjes digitale identiteiten voorbereiden om een globale controle-staat op te richten.

  Als we een blik op Europa werpen, zien we dat digitale identiteitsbewijzen in veel landen , zoals Italië, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Noorwegen en Zweden, al door de meerderheid van de bevolking gebruikt worden.

  En zelfs in de Oekraïne bestaat er een allesomvattende App van de staat genaamd Diia, een acroniem voor “De staat en ik”, die de digitale identificatie al combineert met paspoorten, rijbewijzen, sociale uitkeringen, corona-vaccinatiedata enz.

  Tijdens de oorlog met Rusland voegde de regering daar zelfs een functie aan toe, waarmee de burgers de staat over de locaties en de uitrusting van de Russische troepen konden informeren. Bizar genoeg bevat de App ook een spel, waarbij de gebruikers met door hen bestuurde drones Russische tanks kunnen vernietigen.

  Een digitale identiteit is een stap in de richting van de doorzichtige mens. Er zal geen privésfeer meer zijn, geen zekerheid tegen controle en geen mogelijkheid om aan de ideologische meningsterreur te ontsnappen. Geheel volgens het motto van het World Economic Forum: “Je zult niets bezitten (ook geen privésfeer) en gelukkig zijn.”

  Bron:
  freiewelt.net

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten