De reden waarom het kabinet David Icke de toegang tot Nederland weigert?

Datum:
 • maandag 7 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Donderdag werd bekend dat het Nederlandse kabinet de Britse “complotdenker” David Icke de toegang tot Nederland heeft geweigerd.  7-11-2022


  Hij zou zondag spreken op een door Samen voor Nederland georganiseerde demonstratie in Amsterdam, bericht Uncutnews.ch.

  Een woordvoerder van de organisatie noemde het toegangsverbod voor Icke “ongelooflijk.” “Ik had dit niet verwacht,” zei hij. “We zijn erg benieuwd naar de bewijzen die het kabinet zal gebruiken om hem de toegang te ontzeggen.”

  In een gesprek met Brian Rose van London Real zei Icke onlangs dat Klaus Schwab premier Rutte volledig in zijn zak heeft.

  Waarom heeft Rutte de aanval geopend op boeren en wil hij hen van hun land verdrijven? De wereld kampt met een voedseltekort, terwijl Nederland de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld is, zei hij.

  “Ze maken de boeren kapot. Waarom doet men dit?” vroeg Icke. “Als mensen van je afhankelijk zijn voor hun voedsel, heb je ze onder controle. Als voedsel goedkoop en overvloedig is, kun je ze niet controleren. Als energie goedkoop en overvloedig is, kun je ze niet controleren.”

  “Schaarste staat gelijk aan afhankelijkheid en controle,” aldus Icke. “En daarom richten ze zich op de voedselketen en de energievoorziening.”


  Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram


  0 reacties :

  Een reactie posten