blckbx today #103:

Datum:
 • maandag 21 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Docu 'State of Control' over CBDC | Vaccinatiedrang neemt weer toe | 'Poetins oorlog'



  21-11-2022




  Zie Hier de uitzending


  Morgen komt 'State of Control' uit, de nieuwe Nederlandse documentaire over onder andere de Digital ID en de Central Bank Digital Currency (CBDC). Regisseur en filmmaker Benjamin Jonas van den Brink staat aan de desk en vertelt meer over zijn film en zijn drijfveren. De afgelopen weken daalde de vaccinatiebereidheid fors. De GGD spreekt van prikmoeheid. In plaats van dit te respecteren, start er nu een ware tournee door het land. Ook worden jongeren actief getarget via o.a. het social mediaplatform TikTok. Dat bleef niet onopgemerkt bij medisch ethicus Dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman. Zij legt de gedragingen van de overheid langs de meetlat van de Geneesmiddelenwet. Dat en meer in blckbx today.


  Maandag 21 november 2022

  In de uitzending van vanavond onder andere:

  - Morgen komt 'State of Control' uit, de nieuwe Nederlandse documentaire over onder andere de Digital ID en de Central Bank Digital Currency (CBDC). Regisseur en filmmaker Benjamin Jonas van den Brink staat aan de desk en vertelt meer over zijn film en zijn drijfveren.

  - De afgelopen weken daalde de vaccinatiebereidheid fors. De GGD spreekt van prikmoeheid. In plaats van dit te respecteren, start er nu een ware tournee door het land. Ook worden jongeren actief getarget via o.a. het social mediaplatform TikTok. Dat bleef niet onopgemerkt bij medisch ethicus Dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman. Zij legt de gedragingen van de overheid langs de meetlat van de Geneesmiddelenwet.

  - De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin zei dit weekend dat 'Putin's war', zoals hij het noemt, ingaat tegen de 'international order'. Onderzoeksjournalist Daan de Wit legt uit wat de visie is van Rusland op deze wereldorde en geeft een update over de ontwikkelingen op het slagveld.

  Desk: Regisseur Benjamin Jonas van den Brink, medisch ethicus dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman en onderzoeksjournalist Daan de Wit

  Presentatie: Sanae Orchi




  Relevante achtergrondinformatie en bronnen

  Blckbx.tv

  0 reacties :

  Een reactie posten