blckbx today #100: SPECIAL

Datum:
 • maandag 14 november 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  censuurvrij | corona, Oekraïne, stikstof en economie | 100% onafhankelijkheid


  14-11-2022


  zie Hier de uitzending  Vanavond een zeer speciale uitzending, want het is 100ste editie van blckbx today; volledig in het teken van 100% onafhankelijkheid! We blikken terug op de eerdere edities en de overwegingen die we hierin hebben gemaakt wat betreft censuur, propaganda en de macht van big tech. Dit doen we aan de hand vier grote dossiers: stikstof, economie, Oekraïne-Rusland en corona. De uitzending wordt verzorgd vanaf de blckbx today desk, de blckbx redactieruimte en live op locatie! Dit belooft een uitzending te worden die je niet mag missen!


  Maandag 14 november 2022


  In deze speciale uitzending blikken we terug op de eerdere edities van blckbx today en de overwegingen die we hierin hebben gemaakt wat betreft censuur, propaganda en de macht van big tech. Dit doen we aan de hand van vier grote dossiers:

  - Stikstof en de boeren

  - Economie

  - Oekraïne - Rusland conflict

  - Corona


  Het coronadossier bespreken we met maar liefst vijftien (!) medici en dat doen we, los van de blckbx today desk, in de blckbx-redactieruimte. Daarnaast schakelen we tijdens de uitzending over naar verslaggever Erwin Taams. Hij trekt vanavond het land in en spreekt met verschillende blckbx-kijkers. Tot slot doen we vanavond ook kijkersvragen die via Telegram gesteld kunnen worden. Redactrice Jasmijn gaat vanavond door jullie vragen heen en selecteert de vragen voor de uitzending. Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons op Telegram en stel daar je vraag: https://t.me/blckbxtv.

   Desk: Econome Jelena Postuma, redacteur David Boerstra en onderzoeksjournalist Daan de Wit

   Medische desk: Immunoloog prof. dr. Theo Schetters, medisch ethicus dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman, huisartsen Felix van der Wissel, Jan Vingerhoets, Frank Roodenburg, Clement Jan Verheecke, Maarten Klatte, Berber Pieksma, John van der Woude, Annie Wagenaar en Anna Hulshoff, chirurg Lidewij Hoorntje, arts ouderengeneeskunde Maaike Barents, bedrijfsarts Alexander van Walraven en apotheker Arjen Ypma

  Presentatie: Sanae Orchi en Flavio Pasquino  Als alternatief kunnen de blckbx today-uitzendingen bekeken worden via het YouTube-kanaal van blckbx.

  blckbx today #100 is vanwege censuurgevoelige inhoud alleen te zien via Rumble. Daarom wordt de uitzending gedeeltelijk gestreamd via YouTube.  Relevante achtergrondinformatie en bronnen

  Website CBS Hoe hoog is de inflatie in Nederland?

  - Artikel BNR Cryptobeurs FTX vraagt uitstel van betaling aan

  - Artikel Blckbx.tv Universiteit Basel: 3 op de 100 krijgen hartspierschade na COVID-booster

  - Twitter @Waukema Given the high death toll, correlating with vaccination in NL, @EMA_News and national authorities such as @Lareb_NL should be intensively monitoring adverse events reported.

  - Twitter @Ceescees Ook belangrijk voor het vertrouwen in de vaccins: Als er signaleringen zijn, worden deze eerst besproken met externe partijen voordat deze op de website van Lareb worden gepubliceerd.

  - Twitter @Ceescees Ook belangrijk voor het vertrouwen in de vaccins: Als er signaleringen zijn, worden deze eerst besproken met externe partijen voordat deze op de website van Lareb worden gepubliceerd.

  - Video blckbx De allereerste blckbx today - vrijdag 25 februari 2022

  - Video NU.nl NAVO-topman in Den Haag: 'Moeten voorkomen dat strategie Poetin loont'

  - Website Daan de Wit: AnderMens.nl


  Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur


  Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

  blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.  

  Kijken dus en deel blckbx today in jouw eigen omgeving!


  blckbx

  0 reacties :

  Een reactie posten