Waanzinbar: Hoe is het met Rypke?

Datum:
 • vrijdag 28 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Na een jaar stilte komt Rypke eindelijk buurten......   ZIE HIER de uitzending
  Waanzinbar: Hoe is het met Rypke?

  27 oktober 2022

  Na een jaar stilte komt Rypke eindelijk buurten en ze zuipen gelijk de bar leeg. Consternatie, geopolitiek, Fries nationalisme, Toms boek met een 4e druk (zie onder) en ga zo maar door. Kortom: Rypke op z’n best, Tom op z’n best en u optimaal tevreden voor de volle 2,5 uur.

  Bestel nu ook Permafrost, de geschiedenis van de westerse geopolitiek van 1914 to nu, de vierde druk! (KLIK voor info & bestel!)

  En net verschenen, vers van de pers: Alles is nep. Hoe Xi Jinping de wereld op slot deed, van de Amerikaanse advocaat Michael P. Senger.

  Gratis boek bij elke bestelling in onze webwinkel! KIJK HIERONDER!

  Uitgever Ralf Dekker is te gast om de vertaling van Robert Kennedys wereldwijde bestseller te bespreken. En passant vertelt hij enkele anecdotes over zijn tijdelijk Kamerlidmaatschap.

  INFO & BESTEL deze dikke bestseller voor slechts 24,95!


  Iedere order in de webwinkel wordt nu verzonden met een GRATIS boek van de Blauwe Tijger!

  Abonneer je ook via www.epoque.media of bestel nr. 17 los via de Blauwe Tiger webwinkel!

  De nieuwe Epoque is binnen! BESTEL daarom de nieuwe Epoque die volgende week bij de abonnees op de mat valt, of abonneer je op www.epoque.media …

  Kaufen sie jetzt Heiko Schönings 2022 bestseller auf Deutsch! GAME OVER. (CLICK).

  Hij is er! De langverwachte, vertaalde toptitel uit de VS waarin onder meer de moord op Kennedy haarfijn op het conto van de CIA geschreven wordt. Deze baksteen is een standaardwerk over de direct al criminele begintijd van de CIA: “Het schaakbord van de duivel. Allen Dulles, de CIA en het ontstaan van Amerika’s geheime overheid”. Karel van Wolferen en Tom Zwitser zijn er fan van, maar Catherine Austin Fitts ook: “Talbot heeft het beste boek over de moord op Kennedy geschreven. Hij noemt de verantwoordelijken met naam en toenaam en weeft een fascinerend stuk Amerikaanse geschiedenis ineen. Wanneer je de Amerikaanse deep state wilt begrijpen, mag je dit boek niet missen” BESTEL

  10x de boerenzakdoek

  Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang en een gratis boek cadeau.

  Wilt u bijdragen aan ons proces tegen de machtige NCTV? Wij zijn er heel blij mee! Koop een boek of maak een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL76INGB0000592971 paypal: info@deblauwetijger.com

  De laatste weken zijn er talloze aanbiedingspaketten van onze titels gemaakt: TotalitarismebundelDe leugenmediaHet echte Europa en Oorlog & propaganda. U kunt ze bestellen in de webwinkel.

  Ga naar https://www.deblauwetijger.com/winkel voor relevante, actuele en schitterende nieuwe titels en herdrukken:

  Volop verkrijgbaar!

  De weg terug – Joris van Rossum

  Gekochte journalisten – Udo Ulfkotte

  De nieuwe totalitaire verleiding – Todd Huizinga

  Brave new world 2030 – Ullrich Mies

  Microfobie – Pepijn van Houwelingen

  Game over (plus kaartspel) – Heiko Schöning

  Imperium USA – Daniele Ganser

  De John McAfee tapes – Mark Eglinton

  Het coronabedrog – Thierry Baudet

  MH17 – Eric van de Beek  0 reacties :

  Een reactie posten