Video: Moderna CEO geeft toe dat COVID is als de seizoensgriep

Datum:
 • zondag 23 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Op een zeldzaam moment gaf Moderna CEO Stéphane Bancel toe dat COVID vergelijkbaar is met een seizoensgriep en dat alleen ouderen en mensen met een verzwakt immuunsysteem zich moeten laten vaccineren, meldt Summit News.


  23-10-2022


  Op een financiële conferentie maandag merkte Bancel op: “Ik denk dat het zal zijn zoals de griep. Als je een 25-jarige bent, heb je dan elk jaar een booster nodig als je gezond bent?”

  “Je zou het kunnen willen… maar ik denk dat het vergelijkbaar zal zijn met griep, waar het mensen met een hoog risico zullen zijn, mensen boven de 50 jaar, mensen met comorbiditeiten, mensen met kanker en andere aandoeningen, mensen met transplantaties,” voegde het Moderna hoofd eraan toe.


  Bancel benadrukte dat het “zeer belangrijk is om na te denken” over het al dan niet krijgen van Covid boosters, eraan toevoegend dat er “1,5 miljard mensen” op de planeet zijn die kwetsbaar zijn voor dergelijke ziekten, maar benadrukkend dat jongere mensen “voor zichzelf moeten beslissen wat ze willen doen”.

  Kijk:

  ‘Je wilt het misschien om anderen te beschermen’, zegt hij. Maar daar is het vaccin niet op getest gaf Pfizer CEO Small toe tijdens een ondervraging in het EU-parlement door Rob Roos.

  Dat weerhield Big Pharma marionet Mark Rutte er niet van om dat wat vaststaat te ontkennen toen hij daar naar gevraagd werd –

  Het was altijd al de griep

  De (gemanipuleerde) sterftecijfers waren hetzelfde, de symptomen waren hetzelfde etc. En toen ‘Covid’ verscheen verdween de griep. Zomaar in ene had niemand meer de griep.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten