Stikstofmasker valt af: overheid wil AZC op land van uitgekochte boer

Datum:
 • zondag 2 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De overheid onteigent boeren en vestigt op hun land woonruimte voor asielzoekers.  Stikstofmasker valt af: overheid wil AZC op land van uitgekochte boer

  De provincie Flevoland wil op het land van een uitgekochte boer een aanmeldcentrum voor asielzoekers vestigen. Ondertussen worden opiniemakers weggezet als ‘complotgekkies’ als zij wijzen op het verband tussen massa-immigratie en de stikstof-onteigening.

  Ter Apel stroomt over van asielzoekers

  Nederland kampt met een stortvloed aan asielzoekers, die hier komen om van onze welvaart te leven. Vorig jaar kwamen er wel 43.000, het dubbele van 2020. Het asielopvangcentrum in Ter Apel stroomt over. Asielzoekers moeten op stoelen slapen. Ze doen het graag, want in flyers voor nieuwe migranten wordt ons land aangeprezen als uitstekende bestemming waar overheid gewoon een woning en een uitkering geeft.

  Gemeente stribbelt tegen

  De Rijksoverheid verwelkomt de instroom en zoekt nu alternatieven voor Ter Apel. De provincie Flevoland moet de asielzoekers maar ontvangen. Prompt is de gemeente Noordoostpolder aangewezen. Die noemt het “geen wenselijke ontwikkeling”, een beleefd eufemisme voor: “wat krijgen we nu over ons heen gestort?”

  Help de boeren, teken de petitie tegen de stikstofpolitiek!

  'Overheid wil asielcentrum op stikstofruimte'

  Waar moet dat asielzoekerscentrum dan staan? Op het land van een boer. De overheid heeft namelijk “stikstofruimte gekocht” door een agrariĆ«r uit te kopen. Dan komt de aap uit de mouw: “Het Rijk wil op de locatie van de agrarische onderneming een aanmeldcentrum voor asielzoekers realiseren.”

  Statenlid: 'Boerengezinnen ingeruild voor asielzoekers'

  JA21-Statenlid Niek Beenen merkte de spoedmededeling van de provincie Flevoland op en uit zijn verontwaardiging op Twitter: “In dit land worden boerengezinnen die voedsel produceren ingeruild voor asielzoekers!”. Beenen twittert:

  Beenen1

  Raisa Blommestijn

  De “@rblommestijn” in kwestie is de Leidse rechtsfilosofe Raisa Blommestijn. Zij waagde in Ongehoord Nieuws te zeggen dat de boeren onteigend worden om woningen voor asielzoekerscentra op hun land te zetten. De juriste kreeg meerdere professoren van haar universiteit, waar ze nota bene pas is gepromoveerd, over zich heen. Onder hen hoogleraar staatsrecht Wim Voermans, die haar zelfs een “schandvlek” noemde. Tot zover de academische vrijheid. Kritiek op de ongebreidelde immigratie is blijkbaar nog steeds taboe.

  Steeds geloofwaardiger

  Blommestijns bewering wint evenwel aan geloofwaardigheid door de mededeling van de provincie Flevoland. De overheid onteigent boeren en vestigt op hun land woonruimte voor asielzoekers. Linkse factcheckers gaan het nog lastig te krijgen om deze bewering als “onwaar” te bestempelen.

  Lees ook: Wat wil het kabinet nu echt met de stikstofpolitiek?


  1 reacties :

  Shanti-one zei

  "When you see that in order to produce, you need to obtain permission from men who produce nothing When you see that money is flowing to those who deal, not in goods, but in favors When you see that men get richer by graft and by pull than by work, and your laws don't protect you against them, but protect them against you When you see corruption being rewarded and honesty becoming a self-sacrifice You may know that your society is doomed." Ayn Rand, Atlas Shrugged, 1957

  Een reactie posten