Ook de allerkleinsten ontkomen niet aan de coronaprik: ‘In één woord: misdadig!’

Datum:
 • donderdag 20 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Het kan kort of lang duren, maar dit blijft niet ongestraft.   Robin de Boer 20-10-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:14

  De Europese geneesmiddelenwaakhond (EMA) heeft positief geadviseerd over het inzetten van de coronavaccins van Pfizer en Moderna bij kinderen vanaf zes maanden. Zij krijgen de prik van Pfizer in drie doses. Het vaccin van Moderna bestaat voor de jongste kinderen uit twee doses.

  De bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die bij oudere mensen. Uit onderzoek blijkt dat de voordelen groter zijn dan de risico’s, schrijft het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) op Twitter.

  Opdoeken die EMA

  “Dit hou je echt niet meer voor mogelijk, nu wil het EMA baby’s en kinderen gaan ‘beschermen’ met een mRNA-prik tegen een snotneus,” reageert de Belgische huisarts Frank Peeters.

  Raisa Blommestijn, presentatrice van Ongehoord Nieuws, voegt toe: “Misdadig en crimineel.” FVD-Statenlid Martin Bos haakt hierop in: “In één woord: misdadig!”

  Ook gezondheidswetenschapper Yvonne Simons vindt het prikken van kinderen crimineel. “Opdoeken die EMA,” stelt mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

  Ultieme machtsgreep

  “Voordelen groter dan de risico’s? Nog nooit stierf een kind aan corona. Wel aan de spuit. Het kan kort of lang duren, maar dit blijft niet ongestraft. Het CBG en voorzitter Ton de Boer hebben hun plek in Scheveningen gereserveerd,” schrijft Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols.

  Neuroloog Jan Bonte zegt: “De ultieme machtsgreep van Big Pharma. Nu ook de EMA in haar macht. Voor kinderen zijn er helemaal geen voordelen en de langetermijnrisico’s zijn onbekend. Maar dat zal Big Pharma een worst wezen. Die kan nu ook veel geld verdienen aan kinderen.”

  Uit gelekte e-mails en documenten blijkt dat de EMA onder grote druk is gezet om het coronavaccin van Pfizer goed te keuren.


  Ondertussen in de VS:  0 reacties :

  Een reactie posten