-Michel Mulder- 'De tegenstrijdige krankzinnigheid van GroenLinks'

Datum:
 • zaterdag 15 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Net als je dacht dat de acteerprestatie van Mark Rutte bij de verhoren over Groningen, hét psychopatische hoogtepunt van het jaar was, dan is er altijd nog Suzanne Kröger, lid van die andere klimaatsekte GroenLinks.


  Michel Mulder 15-10-2022


  Volgens dit - ongetwijfeld hoog intelligente - GroenLinksvrouwke zijn vrouwen extra kwetsbaar voor klimaatverandering, terwijl ik toch echt dacht dat vrouwkes juist wat heter moesten worden, om er wat plezier aan te beleven. Een uitspraak even achterlijk als het betoog van ons Suzanneke, dat begrijpt u.

  De onderbouwing voor dit krankzinnige betoog ligt volgens Kröger in het feit dat vrouwen o.a. extra kwetsbaar zijn voor klimaatverandering, omdat hun mannen wegtrekken om elders te gaan 'werken,' en zij er dus alleen voor staan.

  Wie tijdens het bekijken van dit betoog een glas heerlijke Hollandse melk drinkt, en de inhoud daarvan niet proestend over de keukentafel heenspuugt die verdient van mij een pluim, want je houdt het toch echt niet droog bij deze GroenLinks klimaatindoctrinatie.

  De bende van ellende die Yasser Klaver om zich heen verzameld heeft - die heeft nog minder herseninhoud dan het aquarium van ome Arie (sorry visjes). Want de tegenstrijdigheid in het eigen handelen ontgaat deze linkse nitwits volkomen.

  (Dit artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

  Geen één seconde, en dan ook niet echt één, komt het bij ons Suzanneke op dat niet klimaatverandering deze vrouwen kwetsbaar maakt, maar het 'beleid' van sektes als D66 en GroenLinks.

  Amina uit Ethiopië moet niet anderhalf uur lang voor water lopen door klimaatverandering, maar omdat haar lamlendige vent met zijn volgevreten pens ligt uit te buiken op een cruiseschip in Amsterdam, onderwijl op tiktok aanbevelingen rondsturend naar zijn - nog weinig - achtergebleven broeders.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten