Hoeveel zwakzinnigheid kan een mens verdragen? – Willem en Jeroen nemen de week door

Datum:
  • zaterdag 15 oktober 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Ook in dit weekjournaal nemen Jeroen en Willem de gebruikelijke onderwerpen door: het politiek theater.........



    15-10-2022


    ZIE HIER de uitzending




    Ook in dit weekjournaal nemen Jeroen en Willem de gebruikelijke onderwerpen door: het politiek theater met alle blunders van Klaver en Remkes, het opschalen van de maatregelen terwijl nu toegegeven wordt dat dat de maatregelen eigenlijk geen zin hebben gehad, het OVV-rapport dat zegt dat er een potje van gemaakt is en censuur en propaganda. De prijzen voor de kleine grote vriend uit België zijn opvallend, het lijkt erop dat hoe meer je bedriegt, hoe meer je in de prijzen valt. Het internationale nieuws gaat over de Oekraïne, de Verenigde Staten die duidelijk een trans humanistische agenda aan het uitvoeren zijn, Duitsland, Polen en Frankrijk komen langs. Bij onderwerp Agenda 2030 blijkt dat McKinsey inderdaad een sturende rol heeft, het afschaffen van vleesconsumptie, het uitsluiten van betalingsverkeer van kritischen en de enorme investering van Bill Gates in de Digital Identity, het is allemaal geen verrassing meer. Bij het juridisch nieuws zijn ook een aantal opmerkelijke dingen, Jeroen en Willem zoomen vooral in op de uitspraken rond de stikstof. Gelukkig mag een koe in de wei staan. Dat een rechter daar een uitspraak over moet doen is tekenend voor de gekte in onze maatschappij. Bij het medisch nieuws gaat het over de vele overlijdens en ook het steeds duidelijker toegeven dat de prikken niet werken, wel gevaarlijk zijn en de kans op Covid juist vergroten. De vraagstelling van Rob Roos aan een Pfizer medewerkster gaat de wereld rond, inmiddels is duidelijk dat het ook hier om een gedragsexperiment gaat en niets te maken had met transmissie. Als laatste nemen zij de demonstraties door die gepland zijn de komende tijd.—

    Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

    Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

    Registreren

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

    Nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

    Café Weltschmerz


    1 reacties :

    Anoniem zei

    Jullie hebben het hart op de juiste plaats!

    Een reactie posten