Filmpje! NPO'ers geven luid en duidelijk toe: 'Baudet zou de NS Publieksprijs winnen, daarom is het afgezegd'

Datum:
 • vrijdag 28 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Bij de NPO weten ze wel waarom de NS Publieksprijs gecanceld is dit jaar.  Michael van der Galien 28-10-2022  Niet omdat er op grote schaal "gemanipuleerd" is, maar omdat Thierry Baudets boek Het Coronabedrog veruit de meeste stemmen vergaard heeft. En tja, zei tafelgast Marcel van Roosmalen gisteravond: "We hebben gewoon geen zin om een prijs om hem uit te reiken."

  Dit zijn natuurlijk gewoon schokkende beelden. Özcan Akyok zegt dat hij gehoord heeft van een betrouwbare bron dat de NS Publieksprijs naar Thierry Baudet had moeten gaan voor zijn nummer één bestseller Het Coronabedrog. Hij had veruit de meeste stemmen.

  "Ik denk eerlijk gezegd dat hij oprecht had kunnen winnen. Want ik heb begrepen, van iemand, dat er honderdduizenden stemmen waren op hem. Hij stond gewoon bovenaan, ik denk dat hij had gewonnen," aldus Akyol.

  Marcel van Roosmalen bevestigde dat. "Ik denk ook dat hij had gewonnen... Hij had het volgens mij ook gewonnen."

  Maar toen kwam de aap uit de mouw. "En daarom denk ik ook dat je gewoon heel simpel had moeten zeggen, 'dit boek doet gewoon niet meer mee, we hebben gewoon geen zin om een prijs [aan hem] uit te reiken."

  Dit is eigenlijk ongelooflijk. Deze mensen van de NPO geven eerlijk toe dat ze de boel geflest hebben, dat ze alles afgezegd hebben omdat Baudet zou winnen. En dat willen ze niet. Ten koste van alles niet.

  (Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

  Alleen is het verschil tussen de organisatie en Van Roosmalen dat de NS de hele prijs maar afzegd (hoewel de genomineerden wel de beloningen krijgen alsof hadden ze gewonnen, trouwens), terwijl Van Roosmalen zegt: ik had alleen dit boek eruit gegooid. Niet omdat het slecht geschreven is of omdat de stemmen "gemanipuleerd" zijn, maar omdat hij Baudet een vervelende man met vervelende denkbeelden vindt.

  Voor de rest zijn ze het dus allemaal met elkaar eens dat je moet voorkomen dat Baudet deze prijs wint. Want hij heeft Fout Meningen. En mensen met Foute Meningen moet je compleet en totaal isoleren.

  DDS 

  0 reacties :

  Een reactie posten