Europarlementariër noemt de aankoop van Covid-vaccins door de EU ‘het grootste corruptieschandaal in de geschiedenis van de mensheid’

Datum:
 • maandag 17 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Het Kroatische EU-parlementslid Mislav Kolakusic heeft op woensdag 12 oktober op Twitter laten weten dat de aankoop door de Europese Unie van te veel ‘onbewezen’ Covid-vaccins gelijk staat aan het “grootste corruptieschandaal in de geschiedenis van de mensheid.”


  16-10-2022

  Europarlementariër Kolakusic verklaarde in een videoboodschap: “de aankoop van 4,5 miljard doses van het Covid-19 vaccin voor 450 miljoen inwoners van de EU is het grootste corruptieschandaal in de geschiedenis van de mensheid.”

  De uitgesproken Europarlementariër legde uit dat het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, 4,5 miljard doses van het covid-“vaccin” van Pfizer heeft gekocht. Hij bekritiseerde de commissaris voor haar weigering om de communicatie rond het sluiten van de deal openbaar te maken, meldt RAIR.

  “Vandaag hebben 10 van ons, leden van het Europees Parlement, haar de volgende vraag gesteld: Wanneer zal zij ons, de leden van het Europees Parlement, evenals de EU-burgers die zij zogenaamd vertegenwoordigt, de communicatie presenteren die zij had met Pfizer tijdens de aanschaf van 4,5 miljard doses vaccins op een moment dat er absoluut geen bewijs was voor de effectiviteit, en vooral niet voor de schadelijkheid van dat product.”

  Kolakusic voegde daaraan toe: “Stel je voor dat er vier en een half miljard doses voor 450 miljoen mensen zijn.”

  “Groot-Brittannië is er niet meer, dus we zijn met nogal wat. Op basis van die berekening zou elk kind, pas geboren, tien doses moeten krijgen van iets waarvan niemand in de wereld, behalve misschien twee of drie mensen, weet wat erin zit.”

  “Dit gaat over geheimen, beschermde patenten.”

  “Denk maar niet dat welke regering of Europese instantie dan ook precies weet wat er in dat product zit,” vervolgde hij. “Niemand weet dat. En niemand vertelt je dat.

  “Ze hebben dat vaccin, dat farmaceutische product, alleen maar goedgekeurd op basis van verklaringen van de farmaceutische bedrijven.”

  “Ze kregen geen enkel medisch onderzoek te zien. Tot op heden is geen enkel medisch onderzoek aan de leden van de Covid-commissie van het EU-parlement of aan het Europees Medisch Agentschap overhandigd.”

  “Hoe is dat mogelijk?” vroeg hij. “We hebben het hier over corruptie.

  “De aankoop van 4,5 miljard producten met de bedoeling ze bij mensen in te spuiten, zonder dat iemand weet wat erin zit, is zeker de grootste corruptiezaak in de geschiedenis van de mensheid, niet alleen in de geschiedenis van de EU,” besloot het Kroatische parlementslid.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten