WEF geeft toe: De Corona-dictatuur was slechts een test – Nu komt de CO2-dictatuur

Datum:
 • maandag 26 september 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Het WEF kan van veel dingen worden beschuldigd, maar een gebrek aan transparantie over zijn eigen agenda hoort daar niet bij. 


  22-9-2022


  Op 14 september werd op de website van het Wereld Economisch Forum een artikel gepubliceerd waarin alle complottheorieën over zijn verdere plannen werden bevestigd: Er wordt geen geheim van gemaakt dat Covid-19 mocht dienen als test voor een veel groter project. Het volk heeft zijn onderdanigheid bewezen in het kader van de “pandemie” – en daar moet nu meedogenloos op worden voortgebouwd.

  De eco-socialisten en pseudo-wereldleiders hebben het vaak moeilijk om mensen hun geplande herstructurering – oftewel: reset – van de economie te laten begrijpen. De Corona-crisis veranderde echter een paar dingen: zij liet zien hoe manipuleerbaar de massa’s zijn als je maar genoeg paniek zaait – en maakte duidelijk dat een triest deel van de burgers eigenlijk altijd onderdanig doet wat hun wordt opgedragen, meldt Report24.

  Onder de titel “My Carbon” propageren de aanhangers van het WEF momenteel een handhaving van de Great Reset door middel van vaste CO2-limieten voor de burgers. Achter de leugen van de “klimaatnoodsituatie” veroorzaakt door CO2-uitstoot zitten in de kern dezelfde profiteurs als achter de Corona-crisis. Het principe is ook hetzelfde: massa’s geld worden in bepaalde industrieën gepompt – en vervolgens worden (dwang)maatregelen geïnstalleerd om een maximaal rendement op de investering te garanderen. Wat vroeger vaccinatiepaspoorten waren, worden in de toekomst CO2-paspoorten. Het grote voordeel is dat dergelijke maatregelen een uitgebreide controle en beheersing van de massa mogelijk maken – en uiteindelijk ook van degenen die hun verstand nog niet bij het vuilnis hebben gezet en bereid zijn zich te verzetten.

  Covid-19 was een test

  In het artikel van 14 september stellen zij in alle eerlijkheid dat het tot dusver onmogelijk is gebleken CO2-grenswaarden in te voeren – vanwege een gebrek aan maatschappelijke acceptatie, politieke weerstand en een gebrek aan “bewustzijn” van de klimaatproblematiek. Maar de laatste jaren zijn er belangrijke ontwikkelingen geweest die eindelijk de weg zouden kunnen vrijmaken voor “My Carbon”-initiatieven. Als eerste wordt genoemd: “COVID-19 was de test van sociale verantwoordelijkheid”. Er staat:

  Een groot aantal onvoorstelbare volksgezondheidsbeperkingen werd door miljarden burgers over de hele wereld aangenomen. Er waren talrijke voorbeelden over de hele wereld van het bewaren van sociale afstand, het dragen van maskers, massale vaccinaties en het aanvaarden van verzoeken om opsporing van contacten op het gebied van de volksgezondheid, waaruit de kern van de individuele sociale verantwoordelijkheid bleek.

  De vreugde lijkt groot: angstige Corona-paranoïden en hun meelopers hebben aangetoond dat een groot deel van de mensen ook “onvoorstelbare” beperkingen zonder kritiek accepteert. Voor het WEF is dit blijkbaar het startsein voor nieuwe beperkingen en restricties.

  Lof voor klimaatterroristen?

  Vervolgens is men ook blij met nieuwe technologische middelen dankzij digitalisering, kunstmatige intelligentie en tracking apps die monitoring van persoonlijke CO2-uitstoot mogelijk maken. Bovendien is het bewustzijn van de mensen over de beweerde klimaatnoodsituatie aanzienlijk toegenomen. Jonge klimaat demonstranten worden geprezen op dit punt. In Duitsland richt deze o zo voorbeeldige groep zich vooral op criminele daden; het BKA waarschuwde onlangs zelfs voor aanslagen op de energie-infrastructuur door ecoterroristen.

  Passend noemt het WEF Duitsland als beste voorbeeld van de toename van “zeer bezorgde” propagandaslachtoffers sinds 2015, wat wellicht impliceert dat ook misdaden worden goedgekeurd zolang ze de agenda dienen. Om ervoor te zorgen dat het aantal criminele eco-communisten blijft groeien, heeft het WEF onlangs aanbevolen om klimaatalarmisme tot een verplicht vak op scholen te maken.

  De nieuwe CO2-normaliteit?

  Onder het punt “What Next” wordt in het artikel besproken hoe de CO2-limieten zullen worden gehandhaafd – met behulp van een overeenkomstige “sociale beweging”. Grappig: Het eerste punt – stijgende kosten voor activiteiten en producten die koolstof uitstoten en economische ingrepen om de vraag te verminderen en de “efficiëntie” te verbeteren – ondervinden de burgers in de westerse landen al. Duitsland, met zijn Groenen, zal hier waarschijnlijk een pionier zijn – de Groene plaag in Duitsland heeft het WEF van Klaus Schwab lang gediend, zoals we weten.

  Naast de verdere bewustmaking van het gewenste quasi-koolstofverbod is het doel hier – net als bij Covid-19 – een nieuwe “normaliteit” te creëren. Zij willen de definitie van “eerlijke aandelen” van persoonlijke emissies vernieuwen en voor iedereen “aanvaardbare” emissieniveaus vaststellen, die de burgers dan plichtsgetrouw moeten aanvaarden.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


  0 reacties :

  Een reactie posten