VIDEO Martin Bosma (PVV): “Onze democratie werkt niet, de uitkomst is steeds hetzelfde”

Datum:
 • maandag 19 september 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Martin Bosma (PVV)

  VIDEO Martin Bosma (PVV): “Onze democratie werkt niet, de uitkomst is steeds hetzelfde”
  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)  2 reacties :

  Anoniem zei

  Hahahaha die malle naieve Martin weet niet eens dat ie in een controlled opposition partij zit en verbaast zich dat parlementaire democratie geen democratie is.

  Heerlijk zoveel dommigheid.

  Gelooft nog steeds dat cojona iets anders is dan de griep en dat experimentele spuiten helpen. En heeft dat NL nu een dictatuur is.

  PVV weg ermee.

  De enige echte oppositie is FvD.

  John Berrevoets.

  Anoniem zei

  Martin Bosma is een uiterst intelligent persoon en dit betoog geeft aan dat hij de spijker op de kop slaat, wat niet wil zeggen dat hij altijd gelijk heeft. Over Corona heb ik hem in dit betoog niet gehoord, wel weet ik dat de PVV altijd tegen gedwongen vaccinatie was en is. Veel Nederlanders zijn nog steeds van mening dat de giftige prikken helpen en als die mensen die prik willen nemen moeten ze dat zelf weten, dat moet een ieder respecteren, zo ook als het andersom is en dat is nou juiste het probleem, ongevaccineerden krijgen overal de schuld van ondanks dat beloofd is dat als je maar gevaccineerd bent je geen Corona kunt krijgen en dat is een 100% leugen geweest. Ik ben het met J. Berrevoets eens dat alleen het FvD, aangevuld met van Haga van BVNL, de enige 2 partijen zijn die de waarheid betreffende Corona boven tafel proberen te krijgen.

  Een reactie posten