Tom alleen aan de Waanzinbar: hype rond Ter Apel is volledig georkestreerd

Datum:
 • vrijdag 2 september 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Tom is weer terug van Sardinië, maar nu is Menno weg!  ZIE HIER  ONGECENSUREERD! Tom is weer terug van Sardinië, maar nu is Menno weg! Tijd om wat diepzinnige waanzin te bespreken, maar dan wel op het einde, want allereerst gaat het over de volstrekt bewuste opgezette mediacampagne rond de Ter Apelse asielzoekers. Waarom gebeurt dat daar allemaal? Tom heeft wel een idee. Ook verklapten farmabeleggers per ongeluk dat het aantal kankerpatiënten schrikbarend stijgt; waar zou dat mee te maken hebben?

  TOPTIP: Kom ook naar het volgende evenement in Blue Tiger HQ op 24 september! (KLIK)

  Pre-order vast de nieuwe Epoque die heel snel gaat verschijnen, of abonneer je op www.epoque.media:

  Kaufen sie jetzt Heiko Schönings 2022 bestseller auf Deutsch! GAME OVER. (CLICK).

  Hij is er! De langverwachte, vertaalde toptitel uit de VS waarin onder meer de moord op Kennedy haarfijn op het conto van de CIA geschreven wordt. Deze baksteen is een standaardwerk over de direct al criminele begintijd van de CIA: “Het schaakbord van de duivel. Allen Dulles, de CIA en het ontstaan van Amerika’s geheime overheid”. Karel van Wolferen en Tom Zwitser zijn er fan van, maar Catherine Austin Fitts ook: “Talbot heeft het beste boek over de moord op Kennedy geschreven. Hij noemt de verantwoordelijken met naam en toenaam en weeft een fascinerend stuk Amerikaanse geschiedenis ineen. Wanneer je de Amerikaanse deep state wilt begrijpen, mag je dit boek niet missen” BESTEL

  10x de boerenzakdoek

  Epoque nr. 16: The Great Game is verschenen! Bestel los of abonneer!

  Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang en een gratis boek cadeau.

  Wilt u bijdragen aan ons proces tegen de machtige NCTV? Wij zijn er heel blij mee! Koop een boek of maak een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL76INGB0000592971 paypal: info@deblauwetijger.com

  De laatste weken zijn er talloze aanbiedingspaketten van onze titels gemaakt: TotalitarismebundelDe leugenmediaHet echte Europa en Oorlog & propaganda. U kunt ze bestellen in de webwinkel.

  Ga naar https://www.deblauwetijger.com/winkel voor relevante, actuele en schitterende nieuwe titels en herdrukken:

  Volop verkrijgbaar!

  De weg terug – Joris van Rossum

  Gekochte journalisten – Udo Ulfkotte

  De nieuwe totalitaire verleiding – Todd Huizinga

  Brave new world 2030 – Ullrich Mies

  Microfobie – Pepijn van Houwelingen

  Game over (plus kaartspel) – Heiko Schöning

  Imperium USA – Daniele Ganser

  De John McAfee tapes – Mark Eglinton

  Het coronabedrog – Thierry Baudet

  MH17 – Eric van de Beek

  0 reacties :

  Een reactie posten