Theo Hiddema waarschuwt voor VVD: 'Verblijf in VVD-kringen kan leiden tot hersenverweking'

Datum:
 • donderdag 15 september 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Eerste Kamerlid en jurist Theo Hiddema heeft een waarschuwingsboodschap voor Nederlanders: een langdurig verblijf binnen VVD-kringen zou de gezondheid schaden.


  15-9-2022


  Op sociale media heeft de eigenzinnige senator stevig uitgehaald naar Sophie Hermans van de VVD. De VVD-fractievoorzitter kon rekenen op aardige kritiek naar aanleiding van haar bericht over de overleden Britse koningin.

  Schrijver Arthur van Amerongen noemt het condoleance bericht van Hermans 'tenenkrommende nietszeggende prietpraat' waarop Hiddema reageert dat mensen die lang meelopen binnen de VVD hun eigen gezondheid schaden. 

   

  2 reacties :

  Anoniem zei

  De Britse Koningin is niet vaak positief in het nieuws geweest, wel vaak negatief als er schandalen hadden plaatsgevonden met als grootste schandaal de mysterieuze dood van de schoondochter van Elisabeth, Diana.
  Sophie Hermans weet ook niet zo goed meer hoe ze in de belangstelling kan komen dus schrijft ze dit soort onbenulligheden. Hoe diep kan de VVD nog zakken? Alleen onnozelen, zelfverrijkers en masochisten houden het bij een dergelijke partij uit

  Anoniem zei

  Onzin! Wie langdurig in VVD kringen verblijft heeft al van te voren hersenverweking. Anders ren je toch meteen gillend weg...

  Een reactie posten