Ooit oorlogen, nu vaccineren?

Datum:
 • dinsdag 27 september 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Gasten als Bill Gates, Schwab en Soros stellen in hun eigen ‘geheime’ agenda’s en soms zelfs openlijk dat een half miljard mensen op aarde ideaal zou zijn.


  27-09-2022


  Wat als er eeuwenlang geen oorlogen zouden zijn geweest. Oorlogen, moord en doodslag is van alle tijden. Voor de gelovigen onder ons al vanaf de schepping: Kaïn en Abel waren volgens Genesis 4 in de Hebreeuwse Bijbel de twee oudste zonen van Adam en Eva. Kaïn was volgens dit verhaal de eerste persoon die werd geboren en de eerste moordenaar, want hij vermoordde zijn broer Abel, de eerste persoon die stierf.

  Mensen die de bijbel niet letterlijk nemen, weten dat zeer ruim voor Adam al heel wat slachtingen plaatsvonden. De jagers in de oudheid waren ongenadig wanneer onbekende concurrenten in ‘hun’ gebieden achter het wild aan gingen. Als ze niet vrijwillig de benen namen, volgde een gevecht op leven en dood. Zo zijn er wereldwijd nogal wat mensen (hoofdzakelijk mannen) vroegtijdig gaan hemelen.

  Echter niet alleen op deze primitieve wijze kwamen mensen om, later ook georganiseerd, denk aan de Grieken en Egyptenaren, ver van ons eenvoudig bed. Met de Romeinen kwam het al een stuk dichterbij. Dankzij met name de Friezen gingen hun roof en moordpartijen niet de Rijn over. Maar Karel de Grote, naderhand Karel V en zoonlief Filips II hebben hier behoorlijk huisgehouden. De 80-jarige oorlog was het gevolg. Tussen beide Karelen in kwamen de Noormannen regelmatig langs, vredelievend waren ze nimmer.

  Na 4 Engelse oorlogen kwam Napoleon Nederland jarenlang gewapenderwijze de les lezen. De Eerste Wereldoorlog ging door neutraliteit aan ons voorbij, maar de Tweede hakte er ook hier behoorlijk in. Na die oorlog deed het Nederlandse leger in Indonesië veel wat de Duitsers hier hebben gedaan.

  Als we behalve deze opeenvolging van moord en doodslag ook nog even stilstaan bij de morbide excessen van de Katholieke kerk (denk aan de kruistochten, inquisitie, kindermisbruik incl. kinddodingen), de misdaden van de adel richting burgers en de stormen die menig zeeman noodlottig werd, dan mag je wel stellen dat dit rijtje aardig wat slachtoffers heeft opgeleverd.

  Maar verder van huis moeten we bv. denken aan Stalin, Mao, Indianenslachtingen, slavenhandel, (Zuid)Afrika en onvoorstelbaar veel buurlanden ruzies. Ongetwijfeld ben ik vele incidenten vergeten zoals Srebrenica, en landen waar de VS heeft huisgehouden (Korea, Vietnam, Libië, Afghanistan, Irak, Syrië, enz.) en natuurlijk nu de oorlog in Oekraïne.

  Deze opsomming die naar believen kan worden aangevuld, heeft tijdens het bestaan van de mens voor miljoenen en miljoenen (wellicht ruim meer dan een miljard) doden gezorgd, voornamelijk (jonge) mannen, maar ook heel veel vrouwen en kinderen. Door de vroegtijdige dood van jonge mannen, vruchtbare vrouwen en uiteraard kinderen is moedertje aarde veel menselijk nageslacht bespaard gebleven. Hoeveel mensen zouden nu de aarde bevolken als symbolisch vanaf Adam en Eva niemand zou zijn gesneuveld? 20 miljard? En in ons land? 50 miljoen? Of zou de natuur bij de mens ook zelfreinigend zijn geweest, zoals in de wilde wrede dierenwereld? De natuur herstelt zichzelf immers altijd.

  Dan is de vraag na ruim 75 jaar “wereldvrede?” interessant wat de agenda van Gates, Schwab en Soros zou kunnen zijn. Wederom een vernietigende oorlog waar de Rotschilds voor de zoveelste maal alle strijdende partijen met vette winsten oorlogsmaterieel verkopen? Let wel, dit deden ze al vanaf vlak na de opkomst van Napoleon. Of staat de agenda van de WEF-elite vol met spuiten tegen corona en haar diverse varianten? EU commissievoorzitter en WEF-kopstuk Ursula von der Leyen wist als ongekozen heks op eigen houtje een deal te sluiten met Pfizer betreffende 1,8 miljard vaccinspuiten

  Want ja, zonder alles vernietigende oorlogen geen reductie richting 500 miljoen aardbewoners. Dan de spuit er maar in. Bij het gewone volk uiteraard. Want na die gevreesde alles verwoestende kernoorlog is de wereld onbewoonbaar en leggen ook veel uitverkoren eliteleden het loodje. Oversterfte na een aantal vaccinatierondes schijnt al schrikbarend te zijn.

  Rients HofstraPluchen Revolutie  2 reacties :

  Anoniem zei

  Wat zou het prettig zijn geweest als zowel de koning als de premier, beiden historicus, de geschiedenis ook zo goed zouden kennen.
  Dan hadden ze misschien meer naar het volk geluisterd i.p.v. naar het "praatclubje" in Davos!

  Anoniem zei

  Zowel de Koning en niet te vergeten zijn gemalin, als ook de Premier maken deel uit van het "praatclubje" in Davos en zijn net zo schuldig aan de genocide op de eigen bevolking middels de vaccinatie.

  Een reactie posten