Hoe corrupt is de Nederlandse Publieke Omroep?

Datum:
 • dinsdag 27 september 2022
 • in
 • Categorie:
 •   Uit een vandaag verschenen rapport blijkt dat de hoogste ambtenaar op het ministerie van OC&W een advies van de juridische dienst in de wind heeft geslagen ......
  27-9-2022  Uit een vandaag verschenen rapport blijkt dat de hoogste ambtenaar op het ministerie van OC&W een advies van de juridische dienst in de wind heeft geslagen en zonder notulist sprak met een klokkenluider over de NPO. Dit, terwijl de ambtenaar 25 jaar in de cultuur- en mediawereld heeft gewerkt en, zonder dit aan iemand te melden, een goede vriendin was van NPO-voorzitter Shula Rijxman. Meerrr info hierrr: https://www.geenstijl.nl/5167060/net1... Abonneer voor meer stijlloze video's: https://bit.ly/KLIKHIERENABONNEER Hou GeenStijl scherp op https://premium.reaguurder.gs VOLG ONS ♥ Instagram: https://www.instagram.com/geenstijl/ Twitter: https://twitter.com/geenstijl Facebook: https://www.facebook.com/geenstijlnl/  1 reacties :

  Anoniem zei

  We kunnen ons beter de vraag stellen: Hoe corrupt is de Nederlandse Overheid?????
  De vraag stellen is de vraag beantwoorden, het is verschrikkelijk. Werkelijk in alle gelederen van de Overheid is de corruptie verschrikkelijk.
  Als zelfs een demonstrant met een boerenzakdoek om zijn arm geknoopt gesommeerd wordt (met geweld)de zakdoek af te doen dan kunt u zelf uitmaken dat we in een heel rare dictatoriale wereld leven die bewaakt wordt door oom agent, precies zoals in '40- '45.

  Een reactie posten