FDA keurt nieuwe Coronavirus-boosters van Moderna en Pfizer goed ondanks gebrek aan proeven bij mensen

Datum:
 • zondag 4 september 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Ze zijn er de eerste keer mee weggekomen en ondanks de miljoenen doden die ze veroorzaakt hebben, lopen de verantwoordelijke politici en pharmabazen nog steeds vrij rond.


  1-9-2022


  En als je ze er één keer mee weg laat komen, dan zullen ze het nog een keer doen. Ze hebben nu de smaak van het doden te pakken.

  Reuters:

  De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft woensdag toestemming gegeven voor de aangepaste COVID-19 boostershots van zowel Moderna als Pfizer/BioNTech die gericht zijn tegen de momenteel dominante BA.4/BA.5 Omicron subvarianten van het coronavirus.

  Beide vaccins bevatten de oorspronkelijke versie van het virus waartegen alle eerdere COVID-vaccinaties zijn gericht, nu het land zich voorbereidt op een nieuwe vaccinatiecampagne in het herfstseizoen.

  De FDA heeft toestemming gegeven om het vaccin van Moderna voor 18-plussers en dat van Pfizer voor 12-plussers ten minste twee maanden na de primaire vaccinatieserie of de meest recente boostershot toe te dienen.

  De Amerikaanse overheid heeft zich verzekerd van 105 miljoen doses van de bijgewerkte injecties van Pfizer en 66 miljoen doses van het bivalente vaccin van Moderna om de ergste gevolgen van een waarschijnlijke toename van infecties af te wenden wanneer scholen weer bijeenkomen en mensen meer tijd binnenshuis doorbrengen naarmate het weer kouder wordt.

  De vaccinproducenten hebben de tests van de bijgewerkte boosters op basis van BA.4/BA.5 bij mensen nog niet afgerond

  De FDA baseert haar beslissing op de veiligheids- en doeltreffendheidsgegevens van de oorspronkelijke vaccins en van klinische proeven met bivalente boosters die gebruik maken van de subvariant BA.1 Omicron.

  “Wij hebben vertrouwen in het bewijsmateriaal dat deze toelatingen ondersteunt”, aldus Dr. Peter Marks, een hoge ambtenaar die toezicht houdt op vaccins bij de FDA.

  Hoe kunnen mensen dit goed vinden? Iedereen gaat dood. Mensen vallen gewoon willekeurig dood neer, overal.

  Niemand is ooit doodgegaan aan het coronavirus, omdat het nooit heeft bestaan. Ze hebben gewoon de naam griep veranderd.

  ieren.


  De nieuwe gifprik is alleen getest op dTime:

  Maar nu de herfst en winter snel naderen – de seizoenen waarin ademhalingsvirussen zoals SARS-CoV-2 zich efficiënter verspreiden, terwijl studenten terugkeren naar school en mensen binnen kruipen – vereist het gereedmaken van de booster een efficiënter beoordelings- en regelgevingsproces. En dat omvat het in aanmerking nemen van veiligheids- en werkzaamheidsgegevens van dieren, niet van mensen.

  Instant update:

  EU waakhond EMA keurt ze ook goed:


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:
   

  0 reacties :

  Een reactie posten