Dr. Coleman: De terugkeer van het bloedbad in de verzorgingstehuizen

Datum:
 • dinsdag 6 september 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  In maart 2020 was het overduidelijk dat het doel van onze regering was om zoveel mogelijk oude mensen te vermoorden als zij maar kon.


  6-9-2022


  Het was toen dat ik erop wees dat overal ter wereld burgers in oorlog waren met hun eigen Regeringen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

  Overal straften Regeringen de bejaarden omdat ze bejaard waren, en omdat ze een financieel en sociaal ongemak waren in een nieuwe wereldorde die gewijd was aan technologie, intellectueel terrorisme en de corruptie van de mensheid.

  Het officiële beleid bestond erin de ouderen medische verzorging te ontzeggen, hun eten en drinken en het gezelschap van hun dierbaren te ontzeggen, en hen rustig te houden en uiteindelijk te doden met een giftige cocktail van een benzodiazepine en een morfinederivaat.

  De officieel gesponsorde en beschermde campagne was een groot succes. Het was een goedgekeurde, wereldwijde genocide – het soort kwaad dat journalisten vroeger aan de kaak stelden, toen zij nog om waarheden en fatsoen gaven.

  Vandaag de dag schrijven journalisten in de grote media natuurlijk alleen maar wat hun gezegd wordt te schrijven. Zij zijn niet meer dan propagandisten, die het publiek leugens voorschotelen die goedgekeurd zijn door de regeringen die hun loon betalen.

  En zo is de volkerenmoord onopgemerkt gebleven bij de journalisten van de omroepen en de kranten.

  Niemand in de journalistiek of in de gezondheidszorg trok het zich aan, omdat zij betaald werden om er zich niets van aan te trekken. En zij waren te bang voor de gevolgen (de onvermijdelijke demonisering) om aan de waarheid te durven denken – laat staan haar te delen.

  Sommige bejaarden overleefden het, natuurlijk. Duizenden stierven. Maar sommigen overleefden.

  Daar hadden de samenzweerders een antwoord op.

  Zij kochten dokters om (met enorme honoraria) om iedereen, maar vooral de bejaarden, in te spuiten met een giftig middel dat, zo wist men, schadelijk en vaak dodelijk zou blijken te zijn.

  En zo ging, met behulp van een beroepsgroep in de gezondheidszorg die haar ziel verkocht had, het ruimen van de bejaarden door.

  En nu gaat het opnieuw beginnen.

  De artsen is opnieuw opgedragen bejaarden te injecteren met nog meer van dat giftige middel: de covid-19 injectie.

  En zij zullen het doen, omdat zij alle gevoel voor eer, eerbaarheid, fatsoen en professioneel zelfrespect verloren hebben.

  De dokters, die even schaamteloos als onwetend zijn, zullen het prikken natuurlijk niet zelf doen.

  Wanneer je een 26-urige werkweek hebt (zoals de gemiddelde huisarts nu heeft) en het grootste deel daarvan doorbrengt met het invullen van formulieren en zwartwerken voor een medische internetdienst, dan is er geen tijd om patiënten te zien, laat staan naalden in hun armen te steken.

  En dus zullen verpleegsters, van de een of andere soort, de opdracht krijgen om de prikken te geven. De dokters zullen zich beperken tot het controleren of het juiste bedrag op hun bankrekening is gestort.

  En het bloedbad in de verzorgingstehuizen – de tweede ronde – is aan de gang.

  Ik voel me moe, heel oud, wanhopig en vreselijk hopeloos over de wereld die wij geschapen schijnen te hebben.

  De collaborateurs, de mensen die niets zeggen, die zich niet uitspreken, hebben natuurlijk schuld. De samenzweerders konden dit alles niet doen zonder een volgzame bevolking.

  Zwijg niet.

  Zeg niet niets.

  Als u iemand kent die in een verzorgingstehuis zit, zorg er dan voor dat hij de precieze aard kent van het geneesmiddel dat hij toegediend gaat krijgen.

  Artsen en verpleegsters zullen hen niet vertellen over de mogelijke bijwerkingen (op korte, middellange en lange termijn), hoewel zij daartoe wettelijk verplicht zijn. De idioten onder hen blijven volhouden dat de spuiten volkomen veilig zijn en zien geen verband met het feit dat zij nog steeds moeite hebben om een verklaring te vinden voor een mysterieuze ziekte die “Sudden Adult Death Syndrome” heet.

  Zorg ervoor dat alle oude mensen die u kent beseffen dat het niet alleen hun regering is die hen haat: hun dokter ziet hen nu als niets meer dan een snelle “kerching” op de praktijkkassa.

  Als u de waarheid niet zegt, zal niemand anders het doen.

  Als een moderne Atlas hebt u de toekomst op uw schouders.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het is als in de Tweede Wereldoorlog met de Joodse mensen die massaal werden vermoord door de Duitsers na veelal te zijn verraden door de Nederlanders. Nu gebeurt het met onze Ouderen die worden vermoord, maar dan door onze eigen Regering.

  Anoniem zei

  Binnenkort gaan de Levensverzekeringen wereldwijd ook maatregelen treffen tegen de zogenaamd veilige vaccins en of we het nu willen geloven of niet, de cijfers van de Levensverzekerings maatschappijen liegen niet.
  https://stichtingvaccinvrij.nl/verwacht-verzekeringsmaatschappijen-die-vaccin-fabrikanten-aanklagen/

  Een reactie posten