5G-straling baart zorgen – Bert Nagelvoort en Martijn Vis

Datum:
 • zondag 18 september 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  In dit introductiegesprek vertelt Martijn Vis in een vogelvlucht over zijn onderzoek en resultaten.


  • 12/09/2022


  5G-straling baart zorgen – Bert Nagelvoort en Martijn Vis

   Meer weten over de Snowden Phone? Klik op deze link

  Via het biologisch bestrijden van wolluis ontdekte Martijn de invloed van onze moderne maatschappij op zijn gewassen, mens, bomen, plant en dier. Vooral de opkomst van 5G-straling baart hem zorgen en de sterke invloed ervan op het leven op aarde.

  In dit introductiegesprek vertelt Martijn Vis in een vogelvlucht over zijn onderzoek en resultaten. Maar deelt ook zijn zorgen die hij wereldkundig wil maken en hem aanleiding geven tot vervolgonderzoeken. In komende gesprekken zullen de verschillende besproken onderwerpen worden uitgediept.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

  Registreren

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

  Nieuwsbrief

   

  Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

  Café Weltschmerz

  0 reacties :

  Een reactie posten