Zo wordt de macht in Nederland gekocht

Datum:
 • dinsdag 23 augustus 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Handjeklap in Holland
  23-8-2022
  Tientallen actiegroepen, stichtingen en andere clubs en clubjes krijgen jaarlijks honderden miljoenen euro’s van de Nederlandse overheid om invloed uit te oefenen en de publieke opinie te beïnvloeden. Deze – altijd linkse – organisaties krijgen daarnaast geld van particulieren, zoals van de Postcodeloterij. Ze praten mee met de overheid, maar voeren ook rechtszaken tegen de staat. Zo wordt de macht bij de staat gekocht – met geld van de staat.

  Handjeklap in Holland WOUTER ROORDA doet sinds twee jaar voor Wynia’s Week onderzoek naar deze Handjeklap in Holland. Wat eruitziet als oppositie tegen de staat, is in feite een heimelijk verlengstuk van de staat. De overheid organiseert zijn eigen oppositie, die stiekem twee handen op één buik is met diezelfde overheid. Kaag, Van Veldhoven In deze WYNIA’s WEEK TV vertelt Wouter Roorda aan SYP WYNIA over zijn ontdekkingen. Hoe Sigrid Kaag op het punt stond de Moslimbroederschap te subsidiëren. Hoe D66-politica Stientje van Veldhoven in het bestuur zat van een onderafdeling van het World Economic Forum – een bedrijf – terwijl ze staatssecretaris was. Inmiddels zit ze in de leiding van datzelfde bedrijf. Het parlement kijkt toe Het is een verhaal over ondermijning van de democratie en van strafbare belangenverstrengeling. Ons parlement kijkt toe en vindt het kennelijk goed. Wie er meer over wil weten leest de artikelen van Wouter Roorda in Wynia’s Week https://www.wyniasweek.nl/author/wout... .

  Wynia’s Week en Wynia’s Week TV (plus podcast) zorgen voor de broodnodige berichtgeving die u zelden elders aantreft. Doet u mee? https://www.wyniasweek.nl/doneren/ Hartelijk dank!

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het is gewoon een 1 tweetje tussen regering en actiegroepen en de argeloze burger heeft het nakijken. Rechtszaken zijn voor de bühne, er zijn allang afspraken gemaakt tussen regering, actiegroepen en rechters die net zo corrupt zijn als regering en actiegroepen

  Een reactie posten