Viervoudig gevaccineerde Pfizer-baas test positief op corona: ‘Is dit een reclamestunt?’

Datum:
 • maandag 15 augustus 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Ter herinnering: vorig jaar schreef Bourla dat het Pfizer-vaccin 100 procent effectief was tegen corona.


  Robin de Boer 15-8-2022  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:26

  De baas van vaccinmaker Pfizer, Albert Bourla, laat op Twitter weten dat hij positief getest is op corona. Hij zegt ‘dankbaar’ te zijn dat hij vier doses van het Pfizer-vaccin heeft gekregen en voegt toe dat hij ‘hele milde klachten’ heeft. Bourla is naar eigen zeggen in zelfisolatie gegaan en heeft een coronapil genomen.


  Z
  ijn bericht maakt veel los. Ter herinnering: vorig jaar schreef Bourla dat het Pfizer-vaccin 100 procent effectief was tegen corona. “Dat gebeurt zeker pas na de vijfde dosis, toch Bourla?” schrijft de Canadese advocaat David Freiheit sarcastisch.


  FVD-leider Thierry Baudet voegt hieraan toe: “Ik weet niet of dit serieus bedoeld is, of een sterk staaltje satire. Omdat zijn prikjes falen, slikt de bangerik nu als een malle Paxlovid-pilletjes van eigen merk. Nee, het moet wel satire zijn!”

  Reclamestunt

  “Als je nog niet dacht dat de man gek was, dan weet je het nu,” reageert regisseur Dick Maas.

  De Belgische huisarts Frank Peeters vraagt: “Is dit een reclamestunt van de CEO van Pfizer? Vier prikken van zijn eigen bedrijf en toch wordt hij nog ziek. Dankzij de Paxlovid, ook een product van Pfizer, gaat hij het ‘overleven’. Een normaal mens zou in deze situatie eerder van schaamte in de grond kruipen.”

  Ze lachen ons uit

  “De leugen dat de prik transmissie zou voorkomen, werd gebruikt om de wereld ervan te overtuigen dat het uitsluiten van miljoenen ongeprikte mensen ‘gerechtvaardigd’ was. Een leugen die nooit formeel is ingetrokken. Niemand is verantwoordelijk gesteld. En nu twittert de CEO van Pfizer dit. Ze lachen ons uit,” stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

  Eind 2020 zei Bourla dat hij nog geen coronavaccin had gehaald omdat hij niet wilde voordringen.

  En ook de volledig gevaccineerde en tweevoudig geboosterde Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin is vandaag positief getest op het coronavirus. De minister adviseert iedereen zich te laten boosteren.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Zelfs nu nog heeft de Overheid in haar reclame radio spotje staan dat de prik ook helpt tegen besmetting van anderen.
  Laat ik nou altijd gedacht hebben dat misleidende reclame strafbaar is?
  Kennelijk is dat alleen het geval voor burgers en
  niet voor de Overheid.

  Een reactie posten