“RECESSIE ZIT VOORAL TUSSEN DE OREN”, JUBELEN DE GELEERDEN

Datum:
 • donderdag 18 augustus 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Waar deze “geleerden” namelijk totaal geen rekening mee houden, is de enorme geldontwaarding die er momenteel plaatsvindt. 

   
  RECESSIE ZIT VOORAL TUSSEN DE OREN”, JUBELEN DE GELEERDEN


  (Door: “Weethetwel”)

  Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft de groeicijfers voor de Nederlandse economie over het tweede kwartaal 2022 bekendgemaakt. “We konden onze ogen niet geloven”, zegt de directeur van het CBS, “er was een groei van 2,6%. De economie is eerder oververhit”. “De recessie zit vooral tussen de oren” kopt de Telegraaf. En dan komt er een heel verhaal over hoe goed het allemaal gaat. De vraag dringt zich op in hoeverre dit soort mensen de bevolking voor absoluut dom verslijten of zelf het toppunt van stupiditeit zijn. Iemand met een klein beetje verstand prikt hier namelijk dwars doorheen.

  Waar deze “geleerden” namelijk totaal geen rekening mee houden, is de enorme geldontwaarding die er momenteel plaatsvindt. Het is duidelijk dat ze de prijsstijgingen gewoon als “groei” tellen en dan kom je er wel. Als de mensen 7 % meer uitgeven, heb je in hun ogen een “groei” van 7%. Maar als de prijzen 15% stijgen krijgt de koper veel minder waar voor zijn geld. Dat is nep-groei in de huidige nep-maatschappij. “De groei zat hem vooral in de verkoop van levensmiddelen en chemische producten”. Hahaha, wat een humor. Beiden zijn enorm in prijs gestegen.

  We zullen ze een handje helpen voor het volgende fake-bericht in het volgende kwartaal: “Consument zit er warmpjes bij, hij stookt drie keer zo veel gas”.

  Zou je ze niet?

  Door:
  Weethetwel”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten