Portugal breekt Europees dodenrecord – Oversterfte nu 30%

Datum:
 • woensdag 31 augustus 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • De meest geïnjecteerde natie in Europa heeft het hoogste sterfteoverschot, schrijft de 2ndsmartestguyintheworld.


  31-8-2022


  “De overmaat aan sterfgevallen in de maand juli is vijf keer hoger dan het gemiddelde voor de maand juli, en dit is maar heel weinig te wijten aan de hitte of covid.”

  Uit een artikel dat eerder vandaag verscheen:

  Volgens cijfers van het portaal voor sterftecijferbewaking van het Portugese directoraat-generaal Gezondheid lag het aantal sterfgevallen in juli 30% hoger dan het gemiddelde tussen de jaren 2016 en 2019.

  In juni was het buitensporige sterftecijfer in Portugal al het hoogste van Europa, met 23,9% meer sterfgevallen dan het gemiddelde voor dezelfde maand in de periode 2016-2019. Deze verontrustende cijfers moeten worden vergeleken met het EU-gemiddelde van 6,2%.

  Wat voor bewijs is er in dit stadium van het spel nog meer nodig dat VAIDS een ongekende dood en vernietiging veroorzaakt?

  Het aantal kankergevallen explodeert, samen met alle andere biowapens die langzaam dodelijk zijn.

  Wat moet er nog meer gezegd, geschreven of getoond worden aan deze gehersenspoelde doodscultisten die schreeuwen om hun nooit eindigende boosters in hun deugsignaal massale zelfmoordritueel?

  En zo gaat het verder, zoals het artikel vervolgt:

  Meer dan 86% van de bevolking (8.900.000 mensen) heeft ten minste twee doses van het vaccin gekregen. Mooie paradox! Vooral omdat de cijfers over ernstige of dodelijke bijwerkingen onopvallend beginnen te verschijnen, in het bijzonder met betrekking tot onverklaarbare coronaire hartziekten bij jongeren, van wie de goede gezondheid regelmatig werd gecontroleerd in het kader van tal van sportactiviteiten. Ook de opmerkelijke toename van beroertes is zeer verontrustend bij veertigers.

  Onverklaarbare, plotselinge, mysterieuze, toevalligheden in overvloed.

  Het debat begint in Portugal nog maar schuchter, maar de mond-tot-mondreclame van artsen en apothekers, ondersteund door hun respectieve beroepsregels, in het bijzonder met betrekking tot de behandelingen die hier worden geweigerd, begint effect te sorteren op de geïnformeerde publieke opinie.

  Als de Portugezen niet snel tot bezinning komen, zal er niet veel meer te bespreken overblijven.
  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:   

  0 reacties :

  Een reactie posten