Jan Dijkgraaf fileert Sigrid Kaag. ChristenUnie-dictatortje: 'Hij moet een publicatieverbod krijgen!'

Datum:
 • donderdag 11 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Opiniemaker Jan Dijkgraaf is zich overduidelijk steeds minder populair aan het maken onder leden van het partijkartel.



  Michael van der Galie 10-8-2022


  Het is zo erg gesteld dat officials van de ChristenUnie nu zelfs voor een publicatieverbod pleiten. Dijkgraaf is namelijk te kritisch op, met name, Sigrid Kaag. En dat mag niet.

  Vandaag publiceerde Dijkgraaf een nieuwe 99 woorden waarin hij D66-leider, minister van Financiën en algehele elitaire vlerk Sigrid Kaag keihard onderuit schoffelt. Het is hem namelijk opgevallen dat Kaag aandacht heeft voor wat er in Beiroet gebeurt, voor de carriere van partijgenoot Jetten, voor genderhobby's en transgekte, en voor de oorlog in Oekraïne... maar dat ze werkelijk niets zegt over de financiële situatie van steeds meer Nederlanders. Een situatie waarin deze mensen gewoon niet meer kunnen rondkomen. Niet omdat ze lui zijn, maar door het wanbeleid van het kabinet.

  Natuurlijk heeft Dijkgraaf helemaal gelijk. Maar wat wekt (niet) de verbazing? ChristenUnie-gemeentecommissies-lid Kees de Kok vindt dit allemaal maar verschrikkelijk. Let wel: hij vindt het niet erg dat Kaag zich niet druk maakt om het lot van Nederlanders. Nee. Hij vindt het vreselijk dat Dijkgraaf haar daar in felle bewoordingen (en met behulp van een mooie foto) voor bekritiseert.

  Deze mafklapper - met een Oekraïnevlag in zijn profiel natuurlijk - wil het hebben over "De Telegraaf in die in WO2 hulde met de vijand en daarom een publicatieverbod kreeg." Wat hij impliceert is duidelijk: De Telegraaf kreeg een publicatieverbod omdat het heulde met de nazi's, en datzelfde moet gelden voor Dijkgraaf omdat die... kritiek heeft op De Heilige Kaag.

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

  De kartelpartijen zijn ronduit dictatoriaal geworden. We kunnen lachen om zo'n halve gek, maar helaas zijn dit de mensen die het voor het zeggen hebben bij deze partijen.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten